3:2p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

9.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov vyválčil dva body proti Plané


Branky


0

O veyokých kvalitách plánského týmu asi není sporu. Horší už o pak je s koncentrací a s naplňováním předpokladů. Planá je totiž letos až příliš nestabilní. Jeden zpas odehraje famózně a velmi kvalitně, druhý pak zkrátka nedokáže dotáhnout a nedaří se jí. A postupem času je její kolísání stáel výraznější. Využít toho tentokrát dokázal letos výborný Bnaík Zadní Chodov, který sice dvakrát prohrával, lae nakonec vydřel remízu a po penaltách se mohl radovat dokonce z výhry za dva body, což je proti Plané výborný výsledek. Zadní Chodov se tak posunul na druhé místo v tabulce, ze kterého jej mohou o víkendu sesadit už pouze Kladruby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá začala skvěle

Planá do utkání vlétla a už v sedmé minutě začala naplňovat roli favorita. Do vedení jí dostal Martin Bernas a zdálo se, že hosté si zápas budou umět už ohlídat. Jenomže Planou vsítění ukojilo až příliš, polevila, a to neměla dělat. Stále měla převahu a s balónem hrála více. Baník byl ale ve střehu a ze svých rychlých akcí si okázal vytvářet možná ještě zajímavější akce. To Planá určitě pod kotrolou neměla. Baník byl trpělivý, stále hrál svou hru a dočkal se. Sice až v jedenatřicáté minutě, ale přeci. O vyrovnání se postaral Jan Kurčík. Planá se musela probrat a začít své akce více dotahovat do konce. Celkem se jí to podařilo, začal se oěpt trochu více drát dopředu a v závěru půle se dočkala další vedoucí branky, když se trefil Pavel Miklas. Při odchodu do šate tak přeci jen vedla.

Výhoda "hadí taktiky" Baníku se ale opět ukázala. Proč hadí? Baník tak dlouho trpělivě čeká a nechá se okopávat, že jej soupeř začne trochu pdceňovat a přestane si dávat pozor. Baník pak při své šanci neváhá a udeří. Letos mu to vychází skvěle. Přesně tak to udělal i tentokrát. Planá měla pocit, že má vše pod kontrolou a v klidu si držela balón, jenže pak přišla další rychlá akce Baníku, kterou přesně zakončil Adam Kurčík a bylo opět vyrovnáno. Planá už zareagovat nestačila. Celkově dnes nebyla ve své kůži a Baník skvěle bránil její pokusy. Sám se ale také už prosadit nedokázal. Zdálo se, jakoby se oba týmy s remízou už tak trochu spokojily. A tak nezbývalo nic jiného, než pokračovat rozstřelem.

Jedna chyba a Planá byla ze hry

Stejně, jako ve většině případů, i tady při penaltách rozhodoval jen jediný omyl. Ten přišel ze strany Plané a Baník jí dokázal skvěle potrestat. Vyhrál za dva body a s výsledkem bude jistě nadmíru spokojený. Planá spadla z první pětice.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zadní Chodov
Baník Zadní Chodov: Zadní Chodov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

FK Planá B
FK Planá: Planá se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] - J. Kurčík [-] , A. Kurčík [-] , J. Šindelář [-] , T. Sádlík [-] , J. Sádlík [-] , J. Nejedlý [-] , L. Kubalík [-] , F. Řezábek [-] , M. Mazanec [-] , R. Földési [-]

FK Planá B
J. Butala [-] - P. Miklas [-] , J. Hlinčík [-] - M. Bernas [-] , R. Havlíček [-] - P. Mikota [-] - V. Pánek [-] , P. Brožíček [-] , M. Kuchař [-] , J. Mikač [-] , P. Mikota [-]

Počet diváků: 31. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - MAZANEC Radek (N), MELOUNEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.