Kladruby ovládly zápas plný penalt za tři body


Branky


28. Z. Palma , 30. R. Valena (p.) , 37. Z. Palma , 50. R. Valena (p.) , 54. L. Kotlár , 57. L. Kotlár , 60. R. Valena (p.) , 89. R. Valena - 45. R. Vašák (p.) , 63. V. Roučka , 69. J. Wintrle
2

Kladruby dokázaly vyhrát zápas, který v podstatě rozhodovaly penalty, ale bez penaltového rozstřelu. V utkání se jich během devadesáti minut totiž kopalo hned pět a všechny byly využity. Zatímco domácí ale měli k dispozici hned čtyři, hosté pouze jednu, což rozhodlo. Kaldruby tak nakonec v jinak opticky vyrovnaném utkání porazily Trpísty v poměru 8:3. Předpovědi o velké přestřelce byly naplněny. Domácí tak po souboji o pozici poskočí před Trpísty a Zadní Chodov, Trpísty naopak prvděpodobně přijdou o pozici v prnví pětici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trpísty nevyužily šancí a pak dostaly lekci

Trpísty do zápasu vstoupily lépe, byly lepší a měly navrch. Vedle několika drobných šancí si vytvořily hned minimálně dvě velké, kterých rozhodně měly využít. Ale nevyužily. Kladruby dokázaly následně vyztužit svou obranu, zlepšit hru a rázem se hrálo vyrovnaně, ale s tím rozdílem, že domácím se v koncovce dařilo daleko lépe. V osmadvacáté minutě otevřel Zdeněk Palama skóre, a o dvě minuty déle sudí odpískal první penaltu po faulu na Palmu, a té využil kapitán Radek Valena. O chvíli později pak znovu zvýšil Zdeněk Palma a bylo vlastně rozhodnuto. Během malé chvilky Trpísty absolutně ztratily nad utkáním kontrolu a bylo vlastně rozhodnuto. Nikterak už vlastně nepomohlo ani snížení díky penaltě nařízené za spornou hru rukou ve vápně, o které se postaral Radek Vašák.

Penaltová jízda pokračuje

Hned na začátku druhé půle sudí hvízdl do píšťalky na zanemní penalty potřetí, tentokrát ve prospěch Kladrub a Radek Valena se znovu nemýlil. O chvíli později ještě navýšil Lukáš Kotlár a bylo už definitivně rozhodnuto. Trpísty byly úplně na dně, v této fázi jasně ztrácely a jen se pokoušely bránit. Proto se o pár minut déle trefil Lukáš Kotlár znovu. A když v šedesáté minutě využil Radek Valena už třetí penalty, vedly Kladruby už 7:1. Pak domácí už končeně polevili. Ale přehnali to, Trpísty je začaly přehrávat a během chvíle snížil Václav Roučka a po něm i Jakub Wintrle. Pak už ale ztratily Trpísty motivaci a zápas už se vyloženě jen dohrával. Za zápasem ale ještě v poslední minutě udělala poslední tečku poslední penalta. I tentokrát ve prospěch Kladrub a i tenotokrát zahrávaná Radkem Valenou, a i tentokrát úspěšně. Konec. Kladruby vyhrály především díky čtyřem penaltám 8:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Kladruby
Tomáš Kasl: Ze začátku byl soupeř trochu lepší a mohl se dostat do vedení, ale nepodařilo se mu to. Vzápětí jsme ale dali tři rychlé góly a bylo rozhodnuto. V utkání se kopalo pět penalt, čtyři z toho jsme kopali my a náš kapitán je všechny využil. Ve druhé půli jsme přidali další dva rychlé góly a bylo po zápase. Posledních třicet minut už se hrál nedůrazný fotbal.

TJ Sokol Trpísty
Sokol Trpísty: Trpísty se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 10. 2016 13:45
Tomáši, děkujeme! Opraveno, upraveno ;)
9. 10. 2016 13:30
Zápas skončil 8:3 ......doufám,že to opravíte :)