0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

7.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparta ztvrdila v Chodově pozici lídra


Branky


0

Sedmé kolo techovské třetí třídy otevřel v sobotu velmi atraktivní zápas mezi Baníkem Zadní Chodov a Spartou Dlouhý Újezd. Hosté byly celkem jasní favorité, doposud neprohráli, ztratili jen jeden bod a určitě neměli chuť se nějakým výpadkem nechat vykolejit z fantastické formy. Už brzy se jim navíc podařilo otevřít skóre a zdálo se, že vše půjde hladce, ale nešlo. Hosté se marně snažili dál dobývat branku, už se jim to ve zbývajících minutách nepovedlo. Do ávěrečného hvizdu se tak museli obávat další bodové ztráty. Nakonec si ale dokázali i jednobrankový náskok udržet a v tabulce tak upevnili svůj náskok. Ačkoli ostatní celky mají své víkendové zápasy teprve před sebou, Sparta o čelo určitě nepřijde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý zápas přislíbil hladký průběh

Sparta naskočila do hry, ujala se iniciativy, roztočila svůj kolotoč, přitlačila ještě nerozkoukaného soupeře a už v osmé minutě se dostala do vedení. Trefil se Pavel Pavlík a zdálo se, že tento zápas bude mít průběh zcela hladký. Ale to byla mýlka. Újezd sice stále tlačil, určoval tempo, a soupeře přehrával. Vytvářel si i šance, ale vsítit se mu nedařilo. Chodov skvěle bránil, a když už soupeře ke střele pustil, podržel jej brankář, nebo nepřesnost protihráčova zakončení. Jak je u něj zvykem, trpělivě navíc vyčkával na své šance a při každé příležitosti byl odhodlaný vrhnout se do protiútoku a zaskočit obranu souepře. I Sparta byla ale v tomto ohledu opatrná a na soupeře dobře připravená, a tak už do konce půle jeden tým nedovolil druhému vsítit. 

Obavy do poslední vteřiny

Sparta věřil, že vlétne i do druhé půle a zápas se jí podaří odskočením rychle rozhodnout. To byla ale přehnaná představa. Baník skvěle a disciplinovaně bránil od první chvíle, a tak Újezdu tak trochu zatnul tipec. Spartě se prostě rozhodnout nedařilo. Čím více se navíc blížil konec, tím nervóznější hra v jejím podání byla. Baníku sice docházaly ke konci už trochu síly, ale i tak se ještě na vytvoření několika drobných šancí zmohl. Nakonec ale vsítit nedokázal, přesto soupeře pořádně potrápil a Újezd se musel do poslední vteřiny strachovat. Své body ale nakoenc z Chodova může v klidu odvézt.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zadní Chodov
Baník Zadní Chodov: Zadní Chodov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Sparta Dlouhý Újezd: Dlouhý Újezd se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Zadní Chodov
M. Mazanec [-] - J. Zajíček [-] (62. J. Květoň [-] ) , J. Kurčík [-] , R. Földési [-] (62. L. Belobrad [-] ) , J. Šindelář [-] , A. Kurčík [-] , L. Kubalík [-] , J. Nejedlý [-] , F. Řezábek [-] , T. Sádlík [-] (57. M. Founě [-] ) , M. Blažek [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - E. Dravecký [-] , J. Švábek [-] , J. Hanilec [-] , J. Synek [-] , J. Horváth [-] , P. Pavlík [-] , M. Matějka [-] , P. Chejnovský [-] , P. Hlůžek [-] , P. Jadlovský [-]

Počet diváků: 31. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - MAZANEC Radek (N), CHRASTINA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.