0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 14:00

5.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Újezd


Branky


0

V neděli na sebe na plánském hřišti narazily dva poslední dosud neporažené týmy a bylo předem jasné, že jeden z nich o tuto nálepku zákonitě přijde. Ale který? Favorit by se určoval jen těžko, oba týmy hrají výborně. Výhodou Plané mohl být fakt, že její obrana je na velmi dobré úrovni a tým nedostává moc branek. Sparta je navíc známá svými výpadky, které jí často stojí body, ale co se herní kvality týče, měla by vyčnívat a na hřišti dominivat. A nakoenc dominovala. Podala navíc absolutně zodpovědný výkon bez jediného zaváhání a zaslouženě vyhrála v poměru 3:0. Zůstává tak už posledním dosud neporaženým týmem a s výhodou jdnoho zápasu k dobru je o jeden bod druhá. Planá je pátá, ale také má na svém kontě o zápas méně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitý krok Újezdu, slibný poločas

Planá hrála velmi zodpovědně a odzadu velmi dobře. Újezd se na tento zápas a na kvalitního soupeře dokázal připravit skvěle. V úvodu tedy hodně zaspal a měl štěstí, že z několika rychlých akcí Plané neinkasoval. Hodně ho podržel brankář Mrázek. Pak se ale probral a hrál také velmi zodpovědně a v defenzivě velmi kvalitně. Zároveň se ale dokázal dobrými kombinacemi v rychlosti porbourávat skrze dobrou obranu souepře. Po většinu času držel míč a dirigoval tempo, šlo vlastně jen o to, zda své převahy využije, či nikoli. Když však ve dvaadvacáté minutě dokázal otevřít skóre Martin Dvořák, zdálo se, že je vše na dobré cestě, ale hlavně nevypadnout z tempa. Na to si už Sparta ale dala pozor a dokázala hru dál kontrolovat. Velmi důležitý krok pak v jedenatřicáté minutě učinil Michal Vrba, kterému se podařilo zvýšit na 2:0 a dostat tak hosty do velmi slibné pozice. Dvoubrankové vedení už se Spartě podařilo do konce půle uhájit, a pak už šlo jen o to, aby obstála v půli durhé.

Chrastinova tečka

Ve druhé půli ale podala Sparta skvělý výkon a až na pár nebezpečných výpadů si soupeře dokázala ohlídat. Hru po celou dobu kontrolovala a měla vše pevně ve svých rukách. Planá se snažila ještě něco vymyslet, ale příliš se jí to nedařilo, neměla prostor. Čím více se blížil konec, tím více Planá chápala, že tentokrát už o tři body přijde, a tak postupně její nasazení ovadalo. Díky tomu přidal v závěru ještě třetí branku Rudolf Chrastina, který tak za zápasem udělal definitivní tečku.



Ohlasy k zápasu


FK Planá B
FK Planá: Planá se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan: My jsme měli hodně štěstí, hodně nás v utkání podržel brankář Mrázek, který vychytal několik velkých šancí. Pak jsme ale dokázali dát gól a od té doby jsme byli jasně lepší a měli jsme vše pod kontrolou. Soupeř sice mohl hodně prostřídat, ale už mu to nepomohlo. Až na ten začátek to bylo zvládnuté utkání.



Sestavy


FK Planá B
J. Butala [-] - P. Hlinčík [-] , P. Miklas [-] , P. Mikota [-] (46. M. Kuchař [-] ) , J. Hlinčík [-] - M. Bernas [-] , R. Havlíček [-] (46. M. Slavík [-] ) , R. Pánek [-] (56. P. Zušťák [-] ) - P. Mikota [-] , V. Kapolka [-] (46. K. Louženský [-] ) , J. Mikač [-] (46. Z. Häusler [-] )

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - M. Vrba [-] , O. Bučan ml. [-] , J. Hanilec [-] , S. Matějíček [-] , M. Dvořák [-] , L. Havel [-] (54. R. Chrastina [-] ) , V. Zušťák [-] , P. Chejnovský [-] , P. Hlůžek [-] , P. Jadlovský [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Chval Pavel - LAURENČÍK Štefan (N), BUČAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.