Chodov ve druhé půli otočil zápas proti Třemešné


0

Souboj dovu překvapení začátku sezóny. Zatímco Chodovu se nečekaně dobře daří, Jiskře se až nečekaně nedaří. I přes očividné rozdíly v tabulce bylo ale velmi složité určitě favorita tohoto zápasu. Chodov opět sáhl po své osvědčené vyčkávací taktice a zpočátku se mu to příliš neoplácelo. V osmnácté minutě inkasoval a ještě zhruba patnáct minut před koncem prohrával. Pak ale vstřelil tři góly a souepře o naději na první tříbodovou výhru připravil. Chladnokrevný konec. Chodov se tak v tabulce posunul na druhé místo a bude čekat, zda ho o něj během neděle ještě někdo nepřipraví. Jiskra je předposlední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra se ujala iniciativy i vedení

Už od prvních minut bylo jasné, jak se týmy k záapsu takticky postaví. Chodov se okamžitě postavil do obraného bloku a nasadil sovu trpělivou vyčkávací taktiku. Jiskra se musela chopit iniciativy a zkusit něco vymyslet. Jenže Chodov bránil skvěle a k tomu přidával rychlé a dobře sehrané protiútoky z nichž si vytvářel velké množství šancí. Na hostech šla neuvěřitelně znát jejich aktuální mizérie, a to k tomu domácím hodně pomáhalo. Špatné přihrávky, nedokončené myšlenky, zbytečn chyby a podobně. Jiskra zkrátka není v kůži, v níž jí diváci znali z minulé sezóny a nebyla schopná se role dirigenta zápasu dobře zhostit. Přesto se jí ale podařilo v osmnácté minutě vsítit a dostat se do vedení. Trefil se přesnou ranou David Chludil. Chodov v první půli odpovědět nedokázal. Ani Jiskra ale nebyla schopná odskočit, a tak se do šaten odcházelo za stavu 0:1.

Zběsilý závěr

Ve druhé půli se hrálo v podobném tempu. Jiskra ale stále nebyla schopná vyprodukovat nějakou přesnější střelu, která by jí poslala do dvoubrankového vedení. Namísto toho, aby se však trochu stáhla a začala raději své vedení bránit, snažila se stále více o rozhující branku, jenže začala dělat chyby a dávala Baníku až příliš prostoru. Když se snažila s tím něco udělat, bylo už pozdě. Baník šel za vyrovnáním. Nebezpečné standartní situace a rychlé protiútoky, přesně to byly jeho zbraně. A opět se neminuly účinkem. Njeprve vyrovnal ve dvaasedmdesáté minutě Josef Šindelář a o dvě minuty déle dostal Chodov do vedení Jan Zajíček. Jiskra během chvíle přišla o vše. Ztratila slibně rozjetý zápas. Pokud chtěla vyrovnat, musela hru ještě více otevřít a dát vše do ofenzivy, ale to se nevyplatilo. V poslední desetiminutovce definitivně rozhodl svou druhou trefou Jan Zajíček a nebylo, co řešit. Baník vyhrál 3:1 až neuvěřitelně snadno. Stačilo mu zabrat jen na čtvrt hodiny a Jiskra byla bez šance.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zadní Chodov
Jakub Sádlík: Prvních pětadvacet minut jsme hráli v tlaku a prakticky jen na polovině soupeře. Bohužel jsme žádnou z šancí nedotáhli do konce. Často nám chyběl i kousek štěstí. Nedáš, dostaneš, se opět potvrdilo, a z jediné střely soupeře jsme po teči dostali gól na 0:1, takže jsme pak museli dotahovat. Nejslabším hráčem tohoto zápasu byl jednoznačně rozhodčí, který pískal na obě strany velmi nepřesně. Jiskra Třemešné byla velmi silným a nepříjemným soupeřem. Nám se herně moc nedařilo, chceme hrát kombinačně, ale spíše jsme míče nakopávali a museli pak podstupovat spoustu soubojů. Zápas jsme ale odmakali a fyzicky si sáhli na dno. Tohoto vítězství si velmi ceníme. Ukázalo nám, že i když se fotbalově nedaří, dokážeme zápas poctivým výkonem zlomit a zvítězit.

TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: Třemešné se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] - J. Nejedlý [-] , J. Šindelář [-] (85. R. Földési [-] ) , J. Kurčík [-] (55. J. Zajíček [-] ) , L. Kubalík [-] , J. Sádlík [-] , M. Danko [-] , J. Fidler ml. [-] , F. Řezábek [-] , M. Mazanec [-] , T. Sádlík [-] (72. M. Founě [-] )

TJ Jiskra Třemešné
K. Rezek [-] - D. Chludil [-] , O. Dvorský [-] (85. P. Svoboda [-] ) , R. Pecháček [-] , K. Ebenhöh [-] , V. Fatura [-] , L. Kubena [-] (85. D. Luu [-] ) , M. Malich [-] , M. Šmehyl [-] , P. Duraj [-] , L. Slavík [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Požárek Lukáš - MAZANEC Radek (N), EBENHÖH Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.