Sulislav nestačila ani na Halži, ta uhájila se štěstím první příčku


Branky


6. K. Löbl , 63. L. Gebert - 45. P. Hotový , 46. R. Mrenka , 52. R. Mrenka , 62. R. Mrenka
2

Pomalu se začíná ukazovat, že týmy, které do soutěže postoupili z nižší třídy jsou na ročník vlemi dobře připravené a patří mezi největší černé koně. Především Halži se velmi daří. Nyní si poradila i s utkáním v Sulislavi a především zásluhou René Mrenky opět zíksala tři body. Pro Čechii to tak znamená uhájení první příčky v tabulce. Jestliže však můžeme nováčky z nižší soutěže pochválit a řadit mezi nejlepší týmy, nemůžeme to říct o Sulislavi, od níž se naopak čekalo daleko více. Sulislav naopak sestoupila z vyšší třídy a očekávalo se, že využije svých zkušeností. To se ale zatím nedaří a Sulislav je momentálně až ve druhé půlce tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sulislav měla jasně navrch, ale nebyla produktivní

Sulislav měla od začátku trochu překvapivě jasně navrch a dokázala soupeře poměrně hravě přehrávat. Když se navíc už v šesté minutě trefil Karel Löbl, zdálo se, že tentokrát snad vš obrátí k lepšímu, tím spíše, že tlask Sulislavi po vstřelení branky stáel neutichal. Halže byla v kleštích a musela se bránit. Sulislav si během první půle vytvořila ještě spousty šancí, především ve třech příležitostech z toho měla branka být. Ale domácí byli v koncovce velmi nepřesní a nedokázali si v celkem povedené první půli větší náskok vytvořit, i když několikrát moc nechybělo. Litovat toho mohli především v posledních minutách poločasu, když se v poslední minutě dokázal z ojedinělé akce Halže prosadit Petr Hotový a bylo vyrovnáno. Halže přežila peklo a dokázala se udržet i přes hrůzý první poločas ve hře.

Tři chyby, tři brejky, tři góly a jeden hattrick

Nadpis druhou půli dokonale vystihuje. Halže měla dnes opravdu obrovské štěstí. Nejprve vyrovnala gólem do kabin, pak hned v první minutě druhé půle využil chyby hostí René Mrenka a rázem byl jednoznačně horší tým ve vedení. Sulislav ale reagovala tím, že opět převzala iniciativu a začala se tlačit dopředu, stále více ale zapomínala na rozevřenou obranu, které během další pěti minut využil René Mrenka znovu a Sulislav byla najednou v obrovských a především nečekaných problémech. Přesto se nevzdávala a dále tlačila. Dál svou hru ale také otevírala a zhruba za deset minut udeřil René Mrenka potřetí. Perfektní a chladnokrevné. Bylo rozhodnuto. S tím už nemohla Sulislav nic udělat i přes to, že hned vzápětí snížil na 2:4 Libor Gebert. Bylo jasné, že pokud domácí otevřou hru, přijde další trest. při opatrné hře však chyběl potřebný tah na branku a potřebný risk. A tak se stalo to, že už se zápas v podstatě jen dohrál. Halže tenotkrát s velkým štěstím odkázala v Sulislavi uspět.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sulislav
Marián Kaplár: Po dobrém začátku utkání, kdy jsme velmi rychle šli do vedení 1:0 a celou první půlku jsme si vytvářeli spoustu příležitostí náskok navýšit, se bohužel naplnilo staré pravidlo, nedáš - dostaneš. V posledních vteřinách prvního poločasu soupeř ojedinělou šancí vyrovnal. Byl jsem dost naštvaný, protože by se nikdo nemohl divit, kdyby jsme šli do kabin se tří až čtyřgólovým náskokem. Ve druhé půli jsme zůstali v kabině už poněkolikáté o něco déle a soupeř nám za osm minut dal dvě rychlé branky, které jsme mu naší nepozorností sami připravili, a bylo prakticky po zápase.

TJ Čechie Halže B
Aleš Dokoupil: V prvním poločase jsme měli veliké štěstí, jelikož jsme mohli klidně prohrávat 3:0. Sulislav byla ve všem lepší a jasně nás přehrávala. Naštěstí se nám podařilo na úplném konci poločasu vstřelit z náhodné akce gól tzv. do šatny. Po návratu do druhého poločasu nastoupila úplně jiná mužstva. Sulislav měla sice i nadále míč více na kopačkách, ale byla naprosto neproduktivní a nám se podařilo po třech brejkových situacích obrátit výsledek. Závěr utkání se dohrával již v poklidu a nic na tom nezměnil ani druhý vstřelený gól Sulislavi.



Sestavy


TJ Sokol Sulislav
V. Rejman [-] - L. Mička [-] , K. Hanzlík [-] , M. Řezníček [-] , M. Brůha [-] - M. Bouzek [-] , P. Hlavin [-] , L. Laudát [-] (57. P. Macháček [-] ) , J. Plešinger [-] - K. Löbl [-] (83. T. Hladík [-] ) , L. Gebert [-]

TJ Čechie Halže B
Z. Božek [-] - J. Pýcha [-] , R. Mrenka [-] , M. Soukup [-] , J. Typovský [-] , M. Božek [-] , J. Božek [-] , V. Petrov [-] (46. F. Bedecs [-] ) , P. Hotový [-] , J. Horák [-] , K. Horák [-] (16. A. Čurka [-] )

ŽK: 75. P. Hlavin , 82. L. Gebert - 26. M. Božek , 34. J. Božek , 72. A. Čurka .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Černý Tomáš - MIČKA Jan (N), MATOUŠEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 9. 2016 19:55
Take jeste drobet zmatky v zapise - gol napsan uplne nekomu jinemu...:)
20. 9. 2016 19:55
Vitezstvi Halze take hodne pomohl rozhodci, ktery byl s hraci prekvapive az moc velky kamarad. V prvni puli neodpiskal jasnou penaltu, v zapeti neuznal naprosto regulerni gol. Nejdrive gol odpiskal, pak se spolu s pomeznim hostu na sebe chvilku koukali a pomezni po premluveni hracu Halze zvednul praporek, ze to byl ofsajd. V tu chvili hlavni sudi gol zrusil a nebyl uznan. Takze asi tak. Rozhodci promin, ale tohle rozhodne k fotbalu nepatri a kazi to hru. Pravda holt nekdy boli...