Trpísty přejely Lázně a jsou zpět v TOP5


Branky


1

Jeden z nejatraktivnějších zápasů kola, který měl být zajímavou a vyrovnanou podívanou měl nakonec jednoznačného vítěze. Trpísty celý zápas doslova ovládly a nakonec zvítězily hladce v poměru 5:0. Závěr zápasu byl poněkud vyhrocenější a sudí dokonce musel udělit jednomu z hostujících hráčů červenou kartu po ukončení zápasu. To ale na výsledku nic neměnilo. Pro Trpísty to tak znamená návrat mezi největší elitu soutěže do TOP5 a pro Lázně další nečekanou porážku a pád až na osmé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trpísty se dostaly do vedení, a zvolnily až příliš

Už na začátku utkání si Trpísty vytvořily mírnou převahu. Jejich útočné výpady dělaly obraně hostů velké problémy a po jedné rychlé akci ve dvanácté minutě se po levé straně hřiště protlačil do pokutového území Václav Roučka, který přihrál na první gól utkání Tomáši Čižmárovi. Hosté sice reklamovali ruku, ale gól byl nakonec uznán. Trpísty vedení uklidnilo, ale asi až příiš, mimnimálně tedy více, než by bylo zdrávo. A zejména v posledních patnácti minutách prvního poločasu to výrazně pocítili. Hosté se začali více herně projevovat a několikrát nebezpečně zahrozili.  Domácí obrana však pracovala skvěle a do vyložených šancí soupeře nepustila. Po první půli tak Trpísty své vedení dokázaly udržet. 

Do druhého poločasu domácí nastoupili velmi aktivně. Zlepšili přesnost přihrávek a aktivitu a v už v padesáté minutě se jim podařilo zvýšit na 2:0, když po průniku Jaroslava Kubašty skóroval Václav Roučka, který se zpětnou přihrávkou naložil skvěle. Už za další tři minuty poslal Miroslav Dvořák po závaru v pokutovém území hostů odražený míč do sítě potřetí a bylo rozhodnuto. Po tomto zásahu Trpísty už jen bezpečně kontrolovaly hru a soupeře nepouštěly jej do žádných šancí. Když pak v závěru udělal brankář hostí chybu, když mu na mokrém terénu propadl míč vyslaný Michalem Schusterem počtvrté do jeho sítě, nebylo už co řešit. V sedmaosmdesáté minutě udělal gólovou tečku za utkáním skvěle hrající Václav Roučka a pak už Trpísty mohly jen slavit. Porazit 5:0 Lázně, to se nepodaří každý den.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta: První poločas nebyl vůbec jednoduchý. Sice jsme vedli, ale ve druhé polovině prvního poločasu jsme se moc stáhli na vlastní polovinu a soupeř několikrát zahrozil. Oproti minulému utkání jsme ale podali velmi dobrý týmový výkon a zaslouženě bereme tři body.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstatinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Počet diváků: 48. Rozhodčí: Friedenberger Robert - KUBAŠTA Stanislav (N), ŠAŠEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 9. 2016 19:34
Zápas úplně bezvadnej :) konečně se na to dalo koukat :) super výsledek :3