1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

4.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lesná přejela v souboji o pozici Jiskru


Branky


0

Čtvrté kolo odstartoval souboj týmů z nižších pater tabulky. Lesná před tímto záapsem nezískala ku podivu ani bod a o to více byla tentokrát nažhavená. Do karet jí hrála také špatná forma Jiskry Třemešné, která se dvěma body byla jen o pozici před ní. Po první půli to na těžkém a mokrém terénu vypadalo na urputný souboj s nervózním závěrem, ale nakoenc to tak nebylo. Lesné se podařilo vstřelit na začátku druhé půle dva blaskurychlé góly a během pár minut bylo rozhodnuto. Třetím gólem si Lesná výhru pojistila a Jiskru pak čekal už jen smutek z již čtvrté prohry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra měla navrch, ale góly nedávala

Nad západem Čech celý den pršelo a déšť udělal z mnoha hřišť v této oblasti neuzpůsobená k hraní. Na hřišti JIskry se ale hrát dalo, a tak pro ní tento případ neplatil. Je ale pravdou, ež i tak se fotbalisté museli prát s velmi těžkými podmínkami, jakými bylo mokro, silný vítr apod.. Zkrátka se hrálo špatně a bylo jasné, že to bude spíše o urputnosti. V první půli se více dařilo Jiskře, která využila mírně lepších podmínek ze své strany a dokázala souepře přehrát a zatlačit před jeho bránu. Hra se přes půlící čáru prakticky nepřeklenula. Přesto se Jiskra odměny za převahu nedočkala. Nevsítila ani jedinkrát a Lesná si mohla oddychnout, že remízový stav uhájila. 

Vše se otočilo a Lesná toho využila

Ve druhé půli hráli z lepší strany hosté, a ti dokázali své výhody využít daleko lépe, než domácí Jiskra. Už ve druhé minutě druhé půle otevřel skóre Vasil Danko a jen o pár minut déle ještě dorazil Jiskru Radek Vavřička. Bylo rozhodnuto, hrálo se jen chvíli a domácí během této části přišli o poměrně dobře rozehraný zápas. Lesná měla výhodu, JIskra musela hru ještě trochu více otevřít, a tak se jí po sérii kombinací podařilo přidat ještě třetí gól, respaktive Vasilu Dankovi. Pak už se zápas v podstatě jen dohrával. Lesná hru kontrolovla a jistila si tři body. Janu Marcinkovi se sice ještě podařilo asi deset minut před koncem snížit, ale to už bylo pozdě. Lesná zvítězila a má první letošní body. V tabulce jde před Jiskru.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: Třemešné se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Lesná
Zdeněk Uhlík: Nám tady celý den propršel, takže jsme na zápas vyrazili s tím, že jsme ani nevěděli, zda se bude hrát. Oni mají ale hřiště z kopce, takže voda dobře stékala. V první půli jsme hráli do kopce my a měli jsme to opravdu hodně těžké. Domácí nás zatlačili a hrálo se vlastně jen na naší bránu. A ještě jsme to měli proti větru. Remízu jsme ale udrželi. Ve druhé půli se to ale otočilo, a tak jsme na nic nečekali a dali jsme dva rychlé góly. Terén byl stále horší a na hřišti se začaly dělat už i louže. Pak se nám podařilo hru ale ještě zklidnit třetí brankou a výhru jsme si už udrželi. Dnes to byl ale spíš boj, než fotbal.



Sestavy


TJ Jiskra Třemešné
V. Kopejtko [-] , K. Ebenhöh [-] (81. J. Toman [-] ) , V. Fatura [-] , P. Zeman [-] , L. Kubena [-] , J. Marcínek [-] , M. Malich [-] , M. Šmehyl [-] (80. D. Chludil [-] ) , T. Veselý [-] , P. Duraj [-] , L. Slavík [-]

TJ Lesná
J. Malý [-] - R. Danko [-] , V. Danko [-] , R. Prexl [-] , J. Voron [-] (83. P. Szerencés [-] ) - M. Baran st. [-] (84. M. Goubej [-] ) , R. Svačina [-] , M. Baran ml. [-] - V. Danko [-] - P. Karafiát [-] , R. Vavřička [-]

ŽK: 31. L. Kubena - 81. V. Danko .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - PTÁK Daniel (N), ŠESTÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.