3:2
(2:2)
10. M. Havránek
15. R. Valena (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 15:00

3.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně obraly Kladrubské, ale bylo to těsné


Branky


21. J. Jelen (p.) , 30. F. Vacata , 74. J. Zábranský - 10. M. Havránek , 15. R. Valena (p.)
0

Velmi zajímavý a napínavý zápas mohli sledovat diváci v Lázních, kde se tamní rezerva utkala ve velmi vyrovnaném utkání s týmem Kladrub. Hosté sice vedli už v patnácté minutě o dvě branky, ale souepři se podařilo ještě do kocne poločasu vyrovnat a ve druhé půli dokonce  zápas otočit přesným zásahem Jana Zábranského. Pak si musely Lázně vedení ještě ohlídat, ale nakoenc se Kladrubským odpovědět nepodařilo. Ze slibně rozjetého zápasu tak nakoenc nebylo nic. Body berou domácí. Oba týmy se tak v tabulce seřadily vedle sebe na šesté a sedmé místo. Lázně mají ale o dva body více.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kladruby vedly o dvě branky, ale chybovaly v obraně

Kladruby měly od začátku trochu navrch, soupeře přehrávaly a už brzy vedly po zásahu Matěje Havránka.  Když pak navíc sudí odpískal v jejich prospěch penaltu, které využil Radek Valena, byl rozdíl už dvoubrankový. Zdálo se, že Kladruby už si toto utkání ohlídají a dojdou si pro tři body. Pak ale začaly chybovat a Lázně se díky dlouhým nákopům dostávaly do šancí. Už v jedenadvacáté minutě tak sudí po jednom faulu nabídl pokutový kop i jim a Jan Jelen z něj snížil na 1:2. A když se asi o deset minut déle podařilo díky další laxnosti hostujících beků vsítit také Františku Vacatovi, bylo vyrovnáno. Do šaten se tak nakoenc odcházelo za stavu 2:2 a Kladruby se musely smířit se ztrátou dobře rozjetého zápasu. Muselo se začínat od znova.

Jednoduchá akce a vítězný zásah

Ve druhé půli ale nechtěly Kladruby nic podcenit a opět se vrhly rovnou do ofenzivy. Měly dost šancí, ale opět zapomínaly na bránění, a tak se nastřelené tyčky a několika dobrých šancí dočkali také domácí. Dlouho se ale nikomu nedařilo trefit se potřetí. Zápas se celkem vyhrotil, sudí ho příliš nezvládal a musel to řešit žlutými kartami. Pak ale ve čtyřiasedmdesáté minutě přišla jednoduchá akce, na jejímž konci přesně zakončoval Jan Zábranský a obrat byl na světě. Kladruby už zareagovat nedokázaly, a když sudí zhruba za patnáct minut zápas ukončil, byly definitivně poraženy. Dobře rozjetý zápas skončil nulou, ale i to se někdy stává.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Kladruby
Tomáš Kasl: My jsme začali dobře, vedli jsme 2:0, byli jsme lepší a využívali jsme šancí. Pak jsme si ale nedůrazem v obraně sami vedení ztratili. Druhá půle byla trochu nervóznější a nepomohl tomu moc ani rozhodčí, který pískal podle mého na obě strany špatně, jednou to faul byl, podruhé zase ne, takže nikdo nevěděl, co si může dovolit. Hráči s ním hodně diskutovali a padlo i dost žlutých karet. My jsme měli ve druhé půli dost šancí, ale soupeř taky. Z jednoduché akce se mu ale podařilo jednou vsítit a vyhrát. Škoda.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - O. Nuhlíček [-] (73. R. Zabloudil [-] ) , J. Píha [-] , J. Founě [-] , J. Horváth [-] - M. Zábranský [-] (46. J. Štrobl [-] ) , R. Mašín [-] , J. Jelen [-] , V. Kolář [-] (64. V. Zwettler [-] ) - J. Zábranský [-] , F. Vacata [-] (46. J. Míšek [-] )

TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - J. Havránek [-] , V. Kučera [-] (75. L. Kotlár [-] ) , J. Šimek [-] , R. Valena [-] , P. Kotlár [-] , P. Ganobjak [-] (46. J. Šrámek [-] ) - M. Havránek [-] (80. P. Krejčí [-] ) , T. Kasl [-] - T. Kotlár [-] , Z. Palma [-] (46. E. Samko [-] )

ŽK: 81. J. Founě - 49. P. Kotlár , 71. T. Kotlár , 75. J. Šimek , 75. R. Valena .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - ŠAŠEK Miroslav (N), JÓZA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.