J. Bukva 8.
P. Hlůžek 26.
J. Bukva 73. (p.)
3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbývají dva neporažení neporažení, Újezd si poradil se Sulislaví


Branky


8. J. Bukva , 26. P. Hlůžek , 73. J. Bukva (p.) - 18. L. Laudát
0

Újezd je jedním z největších favoritů na titul, ale zatím na sebe během předchozích zápasů příliš neupozornil. První kolo s ostatními nehrál, ve druhé sérii zápasů se vlastní chybou připravil o tři body a vyhrál až po penaltách a první tři body získal až minulý týden. Přesto byl, společně s Planou už poslední, stále neporaženým, ač působil v tabulce až za první pěticí. Teď ale vyhrál potřetí, porazil i kvalitní Sulislav a díky dalším bodům se posunul až na druhou příčku. Stále je ve hře ale ještě pět týmů, které by mohly Spartu v neděli ještě předskočit. Sulislav je na tom nečekaně špatně. Vyhrála jen jednou a v neděli jí hrozí pád až na jedenácté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Újezdu si druhé vedení udržel

Domácí na nic nečekali a do hry vlétli tak, jak je u nich zvykem. V osmé minutě je dostal do vedení Jakub Bukva a zdálo se, že to proti nevýrazně Sulislavi bude snadné. Když to ale takto vypadá, není to pro Újezd často vůbec pozitivem. Tamí tým je totiž známý vypuštěním zápasu a zbytečnými ztrátami vedení. A to přišlo i tentokrát. Po prví brance vypustil Újezd až příliš a dovolil soupeři, aby se dostal trochu do hry. Toho využil v osmnácté minutě Libor Laudát, který vyrovnal na 1:1. Pak se ale Sparta dostala zpět do hry a od té doby už měl vše v podstatě pod kontrolou, osupeře v klidu přehrávala a moc mu toho nedovolovlala. Později jí navíc vedení vrátil Petr Hlůžek a následné vedení 2:1 si už do konce poločasu domácí udrželi, i když hosté párkrát zahrozili.

Samá červená

Ve druhé půli to na hřišti vypadalo podobně. Újezd zase trochu polevil, snažil se kontrolovat hru, ale Sulislavi beztak dopřál celkem dost šancí. Újezd je prostě v tomto ohledu nepoučitelný. Začalo se hrát více bojovněji, tedy především ze strany Sulislavi, která stále cítila svou naději. Tím spíše, když dostal v šedesáté minutě druhou žlutou kartu Lukáš Havel a domácí museli dohrávat v deseti lidech. Sulislav ale otevřela hru až moc, domácí se dostali do velké šance, kteoru za cenu faulu v pokutovém území a navíc i červené karty zastavil až brankář Pavel Šujan. Navíc marně. Oslabil svůj tým a z následné penalty Sulislav beztak inkasovla díky trefě Jakuba Bukvy. Bylo rozhodnuto, Sulislav rozhodně nepůsobila, jako tým, který by dokázal tento zápas ještě otočit. Nastřelila sice ještě břevno a pár šancí měla, ale i přes nepozornost domácích byl vlastně bezzubá. Ani s výhodou jednoho hráče v posledních patnácti minutách po vylučení Petra Hlůžka, který dostal druhou žlutou kartu, už nic neudělala. Nic už se zkrátka nestalo. Sparta vyhrála 3:1 a má další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Sparta Dlouhý Újezd: Dlouhý Újezd se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Sokol Sulislav
Marián Kpalár: Myslím, že jsme docela vyrovnaný zápas prohráli poněkud nešťastně. Dva góly jsme soupeři sami připravili a třetí gól padl z penalty. Myslím, že jsme měli určitě i více šancí, ale prostě se nám nedařilo. Soupeř byl produktivní, a proto vyhrál. Pro nás to ale není žádná ostuda, nebo zklamání, Újezd má kvalitu se kterou bude hrát o postup a nabude snadné ho porážet. Ale pokud se mohu vyjádřit i k výkonu sudího, tak s tím jsem spokojen nebyl. Pískal zbytečně přísně a vylučoval hráč na obou stranách, jako na běžícím páse. Nebylo to vyhrocené utkání, ve kterém by bylo potřeba jej tímto způsobem zklidňovat. Já osobně bych žádnou červenou v utkání neudělil. Přijde mi trochu hloupé to takto přehánět v klidném utkání amatérských hráčů, kteří si přišli jen tak pro radost zahrát.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - L. Havel [-] , V. Zušťák [-] , R. Chrastina [-] (58. F. Štíbr [-] ) , J. Horváth [-] (58. O. Bučan ml. [-] ) , P. Chejnovský [-] , J. Synek [-] (69. T. Kopolovič [-] ) , J. Bukva [-] , P. Hlůžek [-] , M. Matějka [-] , P. Jadlovský [-]

TJ Sokol Sulislav
P. Šujan [-] - M. Řezníček [-] , L. Mička [-] , K. Hanzlík [-] , M. Brůha [-] - M. Bouzek [-] , L. Laudát [-] , P. Macháček [-] , J. Plešinger [-] , P. Hlavin [-] - V. Rejman [-] (67. L. Do Manh [-] )

ŽK: 16. L. Havel , 19. P. Hlůžek , 85. O. Bučan ml. , 88. P. Chejnovský - 43. P. Macháček , 70. M. Brůha , 78. P. Hlavin , 90. L. Laudát . ČK: 60. L. Havel , 76. P. Hlůžek - 73. P. Šujan .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Friedenberger Robert - BUČAN Ondřej (N), MIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.