Trpísty si poradily s Lesnou


Branky


7. J. Wintrle , 12. J. Wintrle , 47. V. Roučka , 52. M. Šustr - 30. V. Danko (p.) , 40. V. Danko
0

Trpísty si prožily skvělý vstup do utkání a hned zkraej souepři odskočili na rozdíl dvou branek. Pak se ale začala více do útoku tlačt také Lesná a pdařilo se jí vyrovnat. V utkání jí však vůbec nepodržel vlastní brankář, který hodně chyboval a dovolil Trpístům vedruhé půli opět odskočit. Tuto ztrátu už hosté nedohnali. Trpísty tak berou tři body a posouvají se společně s dalšími pěti týmy se šesti body na druhé místo. Skŕe je ale posouvá až na msíto čtvrté. To Lesná je společně s Kšicemi, které ale ještě nedohrály, zatím jediný tým, který pokaždé prohrál. Na kóre je dvanáctá a při případném bodovém zisku Kšic klesne na samé dno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Wintrle se postaral o rychlé dva góly

Trpísty začaly dobře a Lesnou od začátku přehrávaly. Nic jí pořádně nedovolovaly a měly očividně navrch. V sedmé minutě navíc pomohlo Jakubu Wintrlovi zaváhání brankáře, který podcenil jednoduchý zákrok a inkasoval. Z toho se brankáři jen těžko oklepávají, a proto Jakub Malý nepůsobil přesvědčivě ani v dalších minutách. Na další rychlé brance Trpsít se však už nepodepsal. O tu se postarala chyba hostujícího obránce, který namísto malé domů jen přistrčil míč Jakubu Wintrlovi, a ten skóroval podruhé. Trpsíty měly velké štěstí, přesto veldy po dvanácti minutách 2:0. Pak ale výrazně polevily a do hry se začala dostávat zas Lesná, která domácí tým přehrávala a snažila se o vyrovnání. Nejprve pomohla ke kontaktní brance Vasilu Dankovi přísná penalta a pár minut před koncem poločasu pak Vasil Danko zakončoval pěknou kombinaci. 2:2. Trpísty ztratily slibné vedení a musely začínat zase od nuly.

Jiné Trpísty a mizérie Lesné

Trpísty trochu zpřházely sestavu a jejich hru to na začátku druhé půle hodně oživilo. I díky tomu se jim také opět podařilo dvakrát rychle vsítit, i když je pravda, že pod prvním gólem Václava Roučky se opět výrazně podepsal brankář Malý. Když navíc vzápětí ještě zvýšil Martin Šustr, byla Lesná zase ze hry. Opět se ale dokázala otřepat. Trpísty zvolnily a Lesná začala tlačit. Domácí se museli urputně bránit a doufat. To jim ale asi pomohlo. Lesná se totiž už prosadit nedokázala, i když šance měla velké. Například Dominik Tkáč unikl obraně, pak obešel i brankáře, ale minul prázdnou branku. To se pak vyhrát nedá. Trpísty si mohly oddechnout. Podruhé dvoubrankový náskok neztratily a nakonec vyhrály.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta: Dnes se nám povedlo dobře vstoupit do zápasu a během patnácti minut jsme se dostali do dvoubrankového vedení a Lesnou jsme hravě přehrávali. Pak jsme ale přestali hrát a Lesná se dostala na koně. My jsme přestali dělat to, co jsme měli a nechali jsme soupeře vyrovnat. Ve druhé půli jsem proto sestavu trochu přeházel a prostřídal a zase se nám podařilo dát dvě rychlé branky. Navíc už jsme nenechávali Lesné tolik prostoru. Po těch dvou brankách jsme ale zase polevili a Lesná nás znovu přimáčkla. Naštěstí už se ale neprosadila. Přesto jsme to měli těžké. Lesná hraje vždy urputný fotbal a hraje až do konce. Nám se proti ní hraje špatně a vždy s ní hrajeme těsné zápasy. Proto jsme rádi, že jsme vyhráli.

TJ Lesná
Zdeněk Uhlík: My jsme soupeři dnes výhru darovali. Hodně se pod naší prohrou podepsal brankář, který pomohl dnes spíš Trpístským. Nicméně, my jsme brzy prohrávali 0:2, ale otřepali jsme se a podařilo se nám vyrovnat. Do druhé půle jsme nastupovali nabuzení a doufali jsme v první body, ale přišla další chyba brankáře a z té už jsme se oklepat nedokázali. Naší mizérii podtrhl v závěru ještě Tkáč, který v závěru obešel brankáře a netrefil prázdnou branku. To už byl vrchol zmaru. Zatím se vezeme na velmi nelichotivé vlně a doufám, že z ní brzy spadneme.



Počet diváků: 35. Rozhodčí: Uhlíř Jan - TÁBOREK René (N), LUPŠA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.