Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 10:00

2.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov poprvé prohrál, o neporazitelnost přišel v Kladrubech


Branky


0

Třetí zápas sezóny už úspěch nepřinesl. Hráči Baníku Zadní Chodov na vítězný pocit v Kladrubech nenavázali a poprvé v soutěžním ročníku museli sklopit hlavu. Kladruby vyhrály v poměru 4:2 a bodově se na svého soupeře dotáhly. O jednu inkasovanou branku ale zůstanou i nadále za Baníkem. V pořadí je ale ještě mnoho žhavých adeptů, kteří se během nedělních odpoledních zápasů budou chtít dostat před oba celky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodov začal lépe, ale Kladruby rychle odvětily

 Kladruby se hned na začátku ujaly iniciativy a Chodov podle zvyku opět trpělivě vyčkával. A znovu se velmi rychle dočkal. Hned v desáté minutě povedený protiútok přesně zakončil Michal Mazanec a Chodov vedl. Kladrubským se ale podařilo velmi rychle odpovědět a dát Chodovu jasně najevo, že dnes to nebude mít tak lehké. Do minuty se podařilo vyrovnat Petru Kadlecovi, který se tak postaral o první inkasování soupeře v celé sezóně. I nadále se pokračovalo pod taktovkou Kladrub, ale Baník byl stále ve střehu. Tentokrát už se ale dočkal dřív soupeř. Po zásahu Václava Kučery tak Baník poprvé v sezóně prohrával. Dlouho mu to však nevydrželo. Zanedlouho totiž odkázal odpovědět vyrovnáním zase Jan Kurčík. Zdálo se, že do šaten se tak bude odcházet za stavu 2:2 a Kladruby ze své převahy nic nevytěží, ale v závěru poločasu se trefil ještě Tomáš Kasl, a tak domácí po první půli přeci jen vedli.

Domácí kontrolovali hru

Kladruby se rozhodly ve druhé půli především kontrolovat hru v obraně a nedávat Baníku příležitosti k protiútokům a vyrovnání. A tak držely balón, operovaly kolem vápna soupeře ale hlavně si dávaly pozor na chyby. Ve dvaašedesáté minutě se ale podařilo dodat domácímu celku klid na kopačky Václavu Kučerovi, který zvýšil na slibných 4:2. A tento náskok už si dokázali domácí v poklidu udržet, a stát se tak prvním přemožitelem Baníku v sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Kladruby
Tomáš Kasl: Přijelo jich tolik, že jsme mysleli, že budeme hrát proti dvěma týmům. Zápas začal v tempu a padalo docela dost branek. Góly byly poměrně hezké a z obou stran to byl pohledný fotbal. Druhá půle byla nervóznější, soupeř měl nějaké šance, ale gól jsme dali my a bylo rozhodnuto. Hodně se prostřídalo na obou stranách, ale vše dopadlo nakonec dobře.

TJ Baník Zadní Chodov
Jakub Sádlík: My jsme dorazili v dobrém počtu a sehráli jsme se soupeřem vyrovnaný zápas. Náš jediný problém byl v tom, že jsem v první půli nevyužili mnoha šancí, kdežto soupeř využíval téměř všeho. Ve druhé půli jsme měli hodně standardních situací, ale žádné jsme nevyužili, soupeř přidal další gól a rozhodl, i když jsem se v závěru ještě snažili, ale už marně.



Sestavy


TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - J. Havránek [-] (71. P. Krejčí [-] ) , V. Kučera [-] , J. Šimek [-] , R. Valena [-] , P. Kotlár [-] , P. Ganobjak [-] (79. J. Šimek [-] ) - P. Kadlec [-] , T. Kasl [-] (60. E. Samko [-] ) - Z. Palma [-] (63. R. Palma [-] ) , T. Kotlár [-]

TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] - J. Sádlík [-] (61. J. Zajíček [-] ) , J. Šindelář [-] , F. Řezábek [-] , E. Pikl [-] , M. Mazanec [-] , J. Kurčík [-] , A. Kurčík [-] , L. Kubalík [-] , J. Fidler ml. [-] , M. Blažek [-] (65. J. Květoň [-] )

ŽK: 47. J. Šimek , 55. P. Kotlár , 67. P. Kadlec , 82. J. Šimek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - JÓZA Jaroslav (N), KOČKA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.