3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

1.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spanilá jízda Zadního Chodova pokračuje


Branky


0

Zadní Chodov je zatím suverénně největším překvapením začínajícího ročníku. Nejprve porazil 4:0 Kšice a nyní si hladce poradil také s Čechií Halže. Odehráno má tedy už přibližně 180 minut, během nichž ještě neinkasoval jedinou branku a s šesti body a skóre 7:0 je zatím suverénně na prvním místě. Prostě paráda. To by do týmu, který bojoval v minulém ročníku o záchranu, nikdo neřekl. Pro Halži to tak znamená první letošní prohru a pád minimálně na šesté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli bez branek

V sobotu bylo téměř na všech místech v republice ohromné svazující vedro, které svazovalo také fotbalisty na Tachovsku. Výjimkou nebylo ani utkání Zadnícho Chodova a Čechie Halže. Už od začátku se hrálo při pohledu velmi líné a celkem nudné utkání, které toho příliš nenabídlo. Hrálo se spíše opatrně a oba týmy hlavně šetřily síly na konec utkání, v němž se mělo rozhodovat. V první půi proto diváci neviděli vůbec nic, až na pár menších nepříliš nebezpečných střeleckých pokusů, spíše z dálky. Před druhou půlí zůstával stav tak stále nepozměněn, 0:0.

Důležitý první zásah

Ve druhé půli už se trochu počasí umoudřilo a začalo se trochu ochlazovat. Přesto to ale hráče nedonutilo nějak výrazně změnit tempo hry. Nyní už se ale diváci konečně měli dočkat prvních branek. A ty také přišly. Zhruba po patnácti minutích se dokázal prosadit Adam Kurčík, který se tak postaral o velmi důležitý první gól, který se později ukázal, jako rozhodující. Čechie na něj zareagovat nedokázala, a tak se i nadále hrálo poměrně opatrné a nezáživné utkání. Čím více se však blížil konec zápasu, tím více byl Halže pod tlakem a musela otevírat svou hru. V poslední desetiminutovce už vrhla vše do ůtoku vabank. Ale těžil z toho pouze CHodov, který dvakrát využil rozevřené obrany a rozhodl o své výhře. Nejprve se trefil Jakub Sádlík a po něm ještě jednou i Adam Kurčík, a tak nakonec zvítězili domácí 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zadní Chodov
Baník Zadní Chodov: Zadní Chodov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Čechie Halže B
Aleš Dokoupil: My jsme hráli v první půli celkem dobře, byli jsme o něco lepší a měli jsme i trochu více šancí, ale žádné jsme nevyužili. Ve druhé půli jsme ale hráli daleko hůře a Zadní Chodov se trefil, my jsme pak museli otevřít hru a těsně před koncem se Baník trefil ještě dvakrát. Je to škoda, kdybychom nezahazovali ty šance, mohlo to vypadat jinak.



Sestavy


TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] - L. Kubalík [-] , A. Kurčík [-] , J. Nejedlý [-] (92. J. Sibal [-] ) , M. Danko [-] , J. Sádlík [-] , J. Fidler ml. [-] (94. J. Květoň [-] ) , M. Blažek [-] , M. Mazanec [-] , F. Řezábek [-] , M. Founě [-]

TJ Čechie Halže B
Z. Božek [-] - J. Typovský [-] , V. Petrov [-] , M. Soukup [-] , M. Božek [-] , L. Goubej [-] , J. Božek [-] , A. Dokoupil [-] , P. Hotový [-] , J. Pýcha [-] , J. Horák [-]

ŽK: 88. J. Nejedlý - 88. J. Božek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Volák Vítězslav - KOČKA Stanislav (N), MATOUŠEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.