Studánka zvládla druhou půli a bere první body


Branky


0

Na úvod minulého ročníku vybral los Dynamu Studánka soupeře z Lomu, kterému nakonec ale Dynamo podlehlo, a načlo tak svou počáteční mizérii, z níž se dlouho nemohlo vyhrabat. Tentokrát ale začala Studánka sezónu lépe a bude se chtít od začátku tlačit v tabulce mezi elitu. Po výborné druhé půli nakoenc porazila Černošín a stala se tak jediným domácím týmem sobotních zápasů, který dokázal na své půdě zvítězit. Černošín, který hrál v minulém ročníku dlouho o postup, si tak bude na své první body muset ještě počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černošín se udržel ve hře gólem do kabin

Na obou týmech byla od začátku znát jistá nerozehranost, dělaly se chyby, balón nešikovně odskakoval a přihrávky nebyly zrovna nejpřesnější. Přesto by se dalo říci, že zápas probíhal tak trochu pod taktovkou aktivnější Studánky, která měla v první půli ze hry asi o něco málo více, i když bez šancí nebyl ani Černošín. Už v jedenadvacáté minutě ji také Marek Bureš dostal svým zásahem do vedení a na první letošní body Dynama bylo zaděláno. Černošín inasování na chvíli trochu opařilo, ale Studánka toho využít nedokázala a v závěru půle se hra zase trochu vyrovnala. Pod dojmem, že mají domácí vše pod kontrolou však v závěru Dynamo hodně polevilo a dovolilo tak Černošínským, dostat se gólem Petra Křiže do kabin zpět do hry.

Šedivý inkasoval za hloupý zákrok červenou

Do druhé půle však už naskočila Studánka připravená a odhodlaná jít si pro první body bez ohledů na soupeře. Od začátku jej přehrávala a začala si vytvářet výhodnější pozici. A to se jí dařilo skvěle. Njeprve se trefil v první desetiminutovce Jakub Klesa a chvíli po něm na něj navázal také podruhé Marek Bureš a Studánka vedla už 3:1. Vzápětí ale neohlídala bleskuryhclý protiútok soupeře zakončovaný Petrem Křížem, a tak se hosté na tým domácích opět dotáhli na rozdíl jedné branky. Pak se hra vyrovnala a zase trochu uklidnila. Na obou stranách byly k vidění drobné šance, ale rozhodnout, či snad zápas ještě více zdramatizovat se dlouhou nikomu nedařilo. V závěrečných minutách se ale situace na hřišti rochu vyhrotila, až Jaroslav Šedivý naprosto nesmyslně zezadu v přerušené hře nakopl Tomáše Diviše, jemuž způsobil zranění, které ho donutilo vzápětí střídat. Vyhrocené situace a rozhodzených hráčů na straně hostí ale o minutku déle využil střelec Josef Vyšňovský, který definitivně rozhodl o výhře Studánky. Zbytek půle už byl pouhou formalitou.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel: Já bych řekl, že to byl vyrovnaný zápas, kterému by slušela rozhodně remíza, ale my jsme prostě byly šťastnější. Černošín má velmi kvalitní tým a odehrál pěkný zápas, především do útoku. My jsme dali všechny góly po standardních situacích. Jinak bych ještě dodal, že zápas byl hodně nervózní a vypjatý, hráči hráli hodně tvrdě.

TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek: Byl to vyrovnaný zápas, myslím, že jsme nebyli horším týmem. Výsledek podle mě možná trochu ovlivnil i rozhodčí, ale nechci to nijak rozebírat, prostě jsme prohráli a jdeme dál. Jinak musím ale říci, že jsme s týmem spokojený, nečekal jsme, že budeme mít po přestávce takovou výdrž, a že budeme takhle létat i ve druhé půli.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Liškutín Antonín - ČERNOVSKÝ Zbyněk (N), PECHMAN Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.