Halže v souboji o pozici porazila Přimdu


Branky


0

V neděli čekal halžské diváky velmi atraktivní zápas. Jejich A-tým totiž na svém hřišti přivítal v souboji o pozici dvou velmi kvalitních týmů celek Tatranu Přimda. Ten sice začal velmi dobře a dal souepři najevo, že to nebude mít snadné, ale Halže pak svou hru zkvalitnila a zápas hravě otočila. Jako vlemi důelžitý faktor, který Halži opět velmi pomohl, můžeme znovu označit René Mrenku, nejlepšího střelce soutěže, který pomohl hattrickem. Halže je tak nyní na sedmém místě, což není nikterak vysoko, ale faktem je, že jí v extrémně vyrovnané tabulce od lídra dělí jen tři body. Přimda je osmá a má o tři body méně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tatran zahrozil už ve třetí minutě

Halže nezvládla vstup do záapsu, nedokázala si velmi aktivního soupeře dobře ohlídat, ještě se vlasntě nestačila na hřišti ani pořádně zformovat a Tatran už udeřil. Velmi dobrý začátek. Už ve třetí minutě se trefil Jan Hečko a dal tak Halži jasně najevo, že o s Přimdou bude mít dnes těžké. Helže se ael z rychlého inkasování poučila a sovou hru výrazně zlepšila. A nejen to, během chvíle odpověděl na vzakz Tatranu vyrovnáním René Mrenka a Halže byla na koni. Hrála velmi dobře, zodpovědně bránila a v útoku byla nebezpečná. Přimda ale příliš neztrácela, také nehrála až tak špatně a soupeři zdatně vzdorovala. Po divokém začátku se to na hřišti tak trochu uklidnilo a týmy hrály především zodpovědně a opatrněji. O něco lepší Halži se ale ve čtyřiatřicáté minutě podařilo přidat další branku. O obrat záapsu se postaral druhým zásahem opět René Mrenka. Halže na tom tak byla před druhou půlí skvěle. Dokázala otočit zápas na svou stranu a věděla, že souepř je pro ní hratelný.

Pomohla rychlá branka

Ve druhé půli byla Halže oproti soupeři ještě o něco výraznější. Zatlačila ho a doufala v rychlou branku, která by jí zajistila větší klid. A povedlo se. Zhruba po deseti minutách hry skóroval Daniel Karmazin a Čechie byla bodům velmi blízko. Přimda musela zkusit hru trochu více otevřít, a tak se postupně odvažovala stále více, toho ale později využil znovu René Mrenka, který tak zkompletoval hattrick a definitivně zápas rozhodl. Od té doby už Halže zápas jen v poklidu kontrolovala. Ttentran už do hry nedokázalo vrátit ani snížení Jaroslava Kůsta z osmasedmdesáté minuty, a tak se zápas v poklidu dohrál. Halže zaslouženě vyhrála, skvělá práce.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže
Čechie Halže: Halže se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Tatran Přimda
Tatran Přimda: Přimda se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Počet diváků: 32. Rozhodčí: Friedenberger Karel - KORMOŠ Ladislav (N), VOKROJ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.