R. Drozda 11.
R. Drozda 30. (p.)
2:3
(2:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

8.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně deaktivovaly Bláhu a v Černošínu zvítězily


Branky


11. R. Drozda , 30. R. Drozda (p.) - 21. M. Pohlot , 39. K. Praizler , 43. J. Sak
0

Upozorňovaly jsme na něj již při tipech experta a Lázně o něm věděly také. Hlavním nebezpečím pro ně měl být Dominik Bláha, ale Lázně se na zápas velmi dobře připravili a podařilo se jim domácího snajpra udržet na uzdě. I tak ale v utkání dvakrát prohrávaly. Ještě v první půli ale zápas otočily, a to rozhodlo. Pak už si své vedení ohlídaly, především díky své vyhlášené obraně, a nakonec vyhrály 3:2. Mají tak další tři body a tentýž počet bodů ztrácí v tabulce na lídra ze Stráže. Černošín je osmý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O bodech se rozhodovalo v první půli

Lázně věděly, na koho si musí dát nejvíce pozor, aby eliminovaly ofenzivu soupeře. Zpočátku se však domácí dokázaly obrátit k jinému hráči, který vyhlášeného Bláhu v koncovce zastoupil. Lázně totiž hrály opět opatrně a defenzivně, a tak talčili spíše domácí, kteří se už v jedenácté minutě dostali do vedení po zásahu Radka Drozdy. To bylo pro Lázně velmi nepříjemné, protože, kdyby otevřely hru, mohl Černošín daleko snáze skórovat znovu. Domácí tak měli velmidobře nakročeno k zisku bodů. Jenomže pak se po jedné jejich chybě podařilo hostujícímu celku vyrovnat. V jedenadvacáté minutě se trefil Michal Pohlot. Lázně pak zůstávaly i nadále zatažené a čekaly spíše na soupeře. A Černošín toho znovu využil. Ve třicáté minutě jedinkrát za celý zápas neuhlíal Radek Mašín Bláhu a byla z toho penalta, které využil opět Radek Drozda. Černošín byl oěpt na koni. Lázně musely trpělivě čekat na další šance. Těch se jim dostalo v závěru půle, která domácím výrazně nevyšla. Během chvíle se totiž trefil Karel Praizler a Jaroslav Sak a zápas byl rázem otočen ve prospěch Lázní. Po povedeném konci poločasu tak Lázně byly hodně blízko bodům.

Zkušené Lázně zápas ohlídaly

Ve druhé půli měl před sebou Černošín velmi složitý úkol, a sice dokázat se vrátit vyrovnáním do hry. To je proti Lázním ale velmi složitý úkol. Lázně mají výbornou defenzivu a ve chvíli, kdy vedou a snaží se hru jen kontrolovat, je velmi obtížné najít v jejich obraně jakoukoli skulinku. Lázně mají dost zkušený a kvalitní tým na to, aby si dokázaly podobné vedení udržet. Nejsou týmem, který vyhrává nějkými jasnými rozdíly, ale právě tímto těsným způsobem. Černošín to věděl a zároveň také věděl, že jakmile otevře svou hru více a udělá chybu, Lázěn toho využijí. Byl zkrátka ve velmi složité pozici. Musel něco vymyslet a tak bojoval, snažil se, jak jen mohl, ale marně. Lázně hru dokázaly kontrolovat a jednobrankové vedení už si dokázaly uhájit. Závěr první půle byl pro Černošín smrtící. Dvakrát zbytečně přišel o slibné vedení, a to je proti Lázním velký problém. Tři body tak putují z Černošína pryč.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Sokol Černošín: Černošín se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský: My jsme se na zápas hodně dobře připravili. Věděli jsme, že velké nebezpečí hrozí od Bláhy, ale podařilo se nám si jej ohlídat, za což patří dík hlavně Radku Mašínovi. Podali jsme velmi dobrý kolektivní výkon, dokázali jsme zápas otočit. Jsou to pro nás velmi cenné tři body.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
J. Zahradník [-] - J. Kubovský [-] , R. Havel [-] , K. Skoumal [-] (81. T. Klepsa [-] ) - T. Vondraš [-] , R. Panuška ml. [-] , T. Petrovič [-] , R. Drozda [-] - M. Kundrát [-] (62. P. Klepsa [-] ) , D. Bláha [-] , J. Solový [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - J. Zábranský [-] , J. Sak [-] , J. Bock [-] (58. J. Jelen [-] ) , P. Hampapa [-] , K. Praizler [-] , M. Pohlot [-] , M. Pohlot [-] , M. Surovčík [-] , F. Vacata [-] , R. Mašín [-]

ŽK: 82. P. Klepsa - 7. J. Zábranský , 65. J. Sak , 87. R. Mašín .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Volák Vítězslav - PECHMAN Marek (N), HROBAŘÍK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.