L. Hrabák 16.
L. Hrabák 88. (p.)
3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

8.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže padla v Záchlumí, Motoru pomohly dvě penalty a v závěru rozstřel


Branky


16. L. Hrabák , 88. L. Hrabák (p.) - 22. K. Bauer , 83. M. Trefilík
0

Halži zápas v Záchlumí zkrátka vůbec nevyšel. Neodehrála dobré utkání a vůbec se jí nedařilo. Bylo hodně nervózní. Záchlumí toho dokázalo využít, přesto ale ještě chvíli před koncem prohrávalo a zdálo se, že na body už nedosáhne. Pak mu ale pomohla penalta v posledních minutách a o vítězi musel rozhodnout rozstřel. Ten pak Motor dokázal ovládnout. Halže tak nečekaně prohrála. Záchlumí se naopak odrazilo ode dna a nyní je se čtyřmi body za dvě výhry po penaltách předposlední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záchlumí nečekaně vedlo, Halže reagovala rychle

Od začátku bylo eidentní, že Halže nebude v utkání dominovat tak, jak asi všichni očekávali. Příliš se jí nedařilo a v podstatě se trápila sama se sebou. Navíc nehrála příliš koncentrovaně ani v defenzivě a po čtvrthodině hry inksaovala. Do té doby mírně lepší Záchlumí dostal do vedení nečekaně Lukáš Hrabák. To ale Halži trochu pomohlo, Čechie se oklepala a začala soupeře trochu přehrávat, díyk čemuž se poměrně rychle dokázala vrátit do hry, když vyrovnal ve dvaadvacáté minutě Karel Bauer. Pak Halže ještě chvíli tlačila, ale postupně se jí zase dařit přestalo a poločas se v podstatě jen dohrával mezi šestnáctkami. Do šaten se odhcázelo za stavu 1:1.

Záchlumí pomohla druhá penalta za pět minut dvanáct

Ani ve druhé půli se však Halže nedokázala moc zlepšit, a tak se stále hrálo velmi neatraktivní utkání. Halže se navíc stále méně soustředila na fotbal, jelikož dávala hodně najevo své neuspokojení výkonem rozhodčího. Také dostala velké množství žlutých karet, což jí určitě neuklidňovalo. Od fotbalu se celkově postupně stále více ustupovalo. Zajímavého toho na hřišti moc nebylo, pokud tedy nebudeme počítat zahozenou penaltu Záchlumí, která mohla rozhondout, lae nestalo se. Ke konci si však týmy začaly uvědomovat, že chtějí rozhodnout a zejména Halže tedy přidala na tempu. A vyplatilo se, v poslední desetiminutovce se dokázal trefit Milan Trefilík, Halže vedla a zdálo se, že je rozhodnuto. Chvíli před koncem ale sudí odpískal další penaltu ve prospěch Záchlumí a tenotkrát už Lukáš Hrabák dokázal skórovat. Bylo vyrovnáno, rozhodnout musely penalty. V závěru zápasu ale Halže ještě přišla o důležitého hráče pro rozstřel. Po menší šarvátce sudí totiž vyloučil jak Miškoviče, tak Trefilíka, který musel už podruhé ve dvou po sobě jdoucích zápasech předčasně pod sprchu. To se možná ukázalo, jako klíčové.

Absence Trefilíka rozhodla

Trefilík Halži při penaltovém rozstřleu chyběl evidentně. Halže se nedokázala trefit hned dvaktrát, a to Záchlumským k uhájeí druhého bude bohatě stačilo. Záchlumí tak podruhé v sezóně dokázalo ovládnout penaltový rozstřel a v tabulce má tak čtyři body. To ale po devíti zápasech určitě uspokojivé není.



Ohlasy k zápasu


TJ Motor Záchlumí
Motor Záchlumí: Záchlumí se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Čechie Halže
Kryštof Horák: K našemu dnešnímu výkonu mohu říct asi jen to, že byl tragický. Určitě nejhorší, jaký jsme doposud podali. To ale nic nemění na tom, že se zápas ještě výrazněji nepovedl sudímu, který nás dnes prostě nechtěl nechat vyhrát. Z jeho výkonu jsme všichni znechucení. Ale dobře, bereme to, prohráli jsme a musíme jít dál, jen chci říci, že nechápu proč poslali zrovna sudího, který fotbalově vyrůstal právě v Záchlumí. Více bych to ale už nerozmazával, toto jsou zkrátka dva faktory, které zápas nejvíce ovlivnily.



Sestavy


TJ Motor Záchlumí
A. Kozelka [-] - L. Tupec [-] (54. M. Štrejn ml. [-] ) , M. Voříšek [-] , K. Štrejn [-] , M. Tót [-] , J. Mička [-] , A. Sabovčík [-] , L. Dýdek [-] , L. Hrabák [-] , D. Kasič [-] , M. Miškovič [-]

TJ Čechie Halže
K. Horák [-] - L. Kormoš [-] , T. Ježdík [-] , T. Vávra [-] (80. F. Bedecs [-] ) - J. Korda [-] , L. Kormoš [-] , T. Kaizler [-] , L. Lazorka [-] , K. Bauer [-] - M. Trefilík [-] , R. Mrenka [-]

ŽK: 57. D. Kasič , 77. M. Tót - 42. L. Kormoš , 54. L. Kormoš , 72. K. Bauer , 88. J. Korda . ČK: 90. M. Miškovič - 90. M. Trefilík .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: Friedenberger Robert - HORNÍK Miloslav (N), PÝCHA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.