Halže opět potěšila fanoušky porážkou favorita


Branky


0

Studánka byla v utkání papírově jasným favoritem a měla si se souepřem poradit. Halže ale už letos několikrát ukázala, že umí v podobných zápasech skvěle překvapit, a že není radno jí podceňovat. Studánka se snažila hrát disciplinovaně a hru nějakým způsobem kontrolovat, ale nedařilo se to, odehrála velmi nepovedené utkání a nakonec v něm ztratila dva body. Halže totiž nejprve dovedla zápas k penaltám a pak je sama ovládla. Studánka je čtvrtá, Halže je v závěsu za první pěticí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Korda dostal Halži do vedení

Studánka od začátku nepůsobila úplně nejlépe a bylo očividné, že zápas trochu podcenila. Halže dokázala se souepřem hrát bez větších problémů vyrovnaný zápas a chvílemi jej i přehrávala. Vytvořila si několik zajímavých šancí a ve dvacáté minutě se dokonce dostala zásluhou Jana Kordy do vedení. Studánka ale rozhodně také nebyla bez šancí. Hrála celkem dobrý fotbal a o tolik zase nezaostávala. Vytvořila si minimálně tři dobré šance, ze kterých se dalo skórovat, ale nepodařilo se jí to. Naštěstí pro ní ale neodkázali vsítit už ani domácí, a tak se do šaten odcházelo za stavu 1:0, který absolutně nic nezaručoval.

Dva obraty, Halže vzdorovala i v deseti

Zpočátku se hrálo celkem opatrně a zdálo se, že se toho příliš nezmění. Pak ale přišel moment, který započal závěrečnou přestřelku. V šedesáté minutě totiž Halže po druhé žluté pro Trefilíka přišla o jednoho ze svých klíčových hráčů. Byla výrazně oslabena a Studánku to perfektně nakoplo. Během chvíle se podařilo vyrovnaj Josefu Vyšňovskému a v sedmdesáté minutě už tentýž hráč, Josef Vyšňovský, dostával druhou trefou Studánku do vedení. Studánka byla na koni a zdálo se že nakoenc špatného úvodu litovat nebude. Pak jí ale Halže začala i v deseti lidech opět přehrávat a během chvíle vyrovnal René Mrenka. O chvíli později navíc dokázal René Mrenka skórovat znovu a Halže oěpt vedla. Dynamo bylo ochromené. S velkou dávkou štěstí ael dokázalo v závěru ještě zápas korigovat zásahem Oldřicha Janovce, který poslal zápas do penalt. Pro Halži to byla velká škoda, i když daleko větší ztrátu to samozřejmě znamenalo pro soupeře.

Jeden omyl znamenal výhru Čechie

Jak už to tak bývá, mezi nejkvalitnějšími týmy vždy rozhoduje jen jeden oyl, jedna jediná chyba. Ani tentokrát žádný tým v penaltovém rozstřelu vyloženě nevyhořel. Z deseti pokusů se netrefil jen jeden hráč, hráč Dynama. Stoprocentní Halže tak nakoenc mohla slavit zasloužený druhý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže
Čechie Halže: Halže se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Dynamo Studánka
Alexander Hepfel: Já bych řekl, že zápas jsme v první půli vyloženě odchodili. Já jsem hráče upozorňoval, abychom soupeře nepodcenili. Naším hlavním úkolem bylo ohlídat Mrenku s Trefilíkem a ten zbytek už bychom měli nějakým způsobem přehrát, troufám si totiž říci, že máme kvalitnější kádr. Kluci si z mých slov ale moc nevzali a přesto soupeře podcenili. Měli jsem sice pár velkých šancí, ale po půli jsme prohrávali 0:1. Ve druhé jsme se snažili ten špatný výkon nahradit bojovností a zápas jsme otočili, ale pak soupeř i v deseti zápas otočil zpět a my jsme nakonec se štěstí vyrovnali a získali alespoň ten bod. Byl to náš nejhorší letošní výkon.



Sestavy


TJ Čechie Halže
P. Hotový [-] - J. Korda [-] , R. Mrenka [-] , T. Vávra [-] , L. Kormoš [-] , L. Lazorka [-] , A. Dokoupil [-] , L. Kormoš [-] , M. Matoušek [-] , T. Ježdík [-] , M. Trefilík [-]

TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - D. Lončík [-] , T. Diviš [-] , T. Vlček [-] - J. Klesa [-] , J. Holý [-] - J. Vyšňovský [-] , M. Vlček [-] - J. Hubálek [-] , O. Janovec [-] , M. Bureš [-]

ŽK: 35. M. Trefilík , 40. R. Mrenka , 42. A. Dokoupil , 70. M. Matoušek - 90. O. Janovec . ČK: 60. M. Trefilík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rut Jaroslav - STROUHAL Jan (N), ČERNOVSKÝ Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.