Dynamo přejelo Kšice a je druhé


Branky


0

Velmi atraktivní podívaná čekala tuto sobotu diváky ve Studánce, kam zamířil, jako soupeř tým Sokolu Kšice. Domácí sice byli mírným favoritem, ale přesto mělo jt o napínavé kvalitní utkání. Minimálně o tom napětí se ale mluvit nedalo. Studánka rozhodla čtyřmi zásahy už v první půli a soupeře bez větší námahy rovnou od šance odřízla. Ve druhé půli se zápas již jen dohrával. Studánka nakoenc hladce zvítězila a v tabulce poskočila na druhé místo. Kšice jsou až jedenácté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice se netrefily a pak už šanci nedostaly

Kšice nezačaly tak špatně, jak to s nimi nakoenc dopadlo. Zpočátku hrály celkem obstojně a dokonce měly první velkou šanci a posléze jednu drobnější. Žádné ale nevyužily. Studánka na tom byla v koncovce lépe. V osmé minutě se prosadil Martin Ruda a rychlým zvýšením Kšice následně odřízl Pavel Kotva. Od té doby už se vše jednoznačně odehrávalo pod taktovkou Dynama. Kšice se začaly spíše, než fotbalu věnovat sudímu a hádáním se ve vlastních řadách, a tak měla Studánka práci trochu snazší, než se původně očekávalo. Během chvíle navíc ještě zvýšil Josef Vyšňovský a po desetimintové bezbrankové pauze ještě zvýšil na 4:0 Martin Vlček. A kdyby byli domácí ještě trochu přesnější, mohli své vedení ještě párkrát navýšit, to už se ale nepodařilo. I tak bylo ale po pětačtyřiceti minutách rozhodnuto.

Bez branek, ale s velkými šancemi

Kšice se ve druhé půli trochu odrazily ze dna, ačkoli musely po zranění jednoho hráče a jednom vyplýtvaném střídání dohrávat jen v deseti. Snažily se zápas ještě alespoň zdramatizovat a neustále se tlačily do branky. Hra byla už daleko vyrovnanější, přesto měli domácí stále obrovské množství šancí. Hosté už totiž tolik nedávali pozor v defenzivě a domácí se každou chvíli hrnuli do obrovské šance. Ve finální fázi už byly za rozhodnutého stavu ale laxní, a tak se jim už navýšit nepodařilo. Ani Kšice ale skórovat nedokázaly, a tak nakonec domácí tým zaslouženě vyhrál 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel: První půle byla v našem podání výborná. Byli jsme v ní jasně lepší a dali jsme čtyři góly. Druhá půle byla z naší strany odevzdanější, přesto jsme v ní měli ještě šancí dost, možná více , než v půli první. Mohli jsme klidně vyhrát 10:0, kdybychom se neuspokojili s vedením 4:0. Kluci už prostě nehráli naplno, proto jsme jich nevyužili. Odehráli jsme velmi dobrý zápas a pokud budeme hrát takto dál, měli bychom hrát poblíž vrcholu tabulky.

TJ Sokol Kšice
Martin Kundrát: Dnes jsme odehráli hodně špatný první poločas. Spíš jsme se věnovali rozhodčímu, než abychom hráli. Přesto jsme mohli jít do vedení po dvou velkých šancí, ale pak jsme dostali dva góly, a to nás položilo. Pak jsme si k tomu něco řekli a druhá půle už byla slušná, i přes to, že jsme jí dohrávali jen v deseti. Za druhou půli klidně mohu kluky pochválit.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - L. Novák [-] , D. Lončík [-] , T. Diviš [-] , T. Vlček [-] - P. Kotva [-] (44. R. Mráz [-] ) , M. Ruda [-] , J. Klesa [-] - D. Marek [-] (63. J. Holý [-] ) , M. Vlček [-] (76. J. Černý [-] ) , J. Vyšňovský [-]

TJ Sokol Kšice
J. Janout [-] - M. Volf [-] , M. Kövary [-] , J. Havránek [-] , P. Janout [-] (24. A. Smetana [-] ) - I. Šetlík [-] , M. Šetlík [-] , P. Flíček [-] - M. Šťastný [-] , L. Bordeniuc [-] , K. Dýdek [-]

ŽK: 55. T. Diviš , 75. M. Vlček , 83. J. Vyšňovský - 34. M. Šetlík .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - ČERNOVSKÝ Zbyněk (N), ŠETLÍK Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.