4:1
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2016 16:30

4.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž v dohrávce přejela Halži


Branky


4. O. Pták (p.) , 13. M. Jedlička , 16. D. Rubant , 34. F. Veselý - 61. L. Kormoš
0

Omlouváme se za týdenní zpoždění, ale v událostech dalšího probíhajícího kolo náš portál nezaregistroval dohrávku čtvrtého kola na hřišti Stráže, kam dorazila nenápadná Halže, která však umí zaskočit nejednoho favorita. Tentokrát bylo ale vše už od začátku téměř jasné. Stráž byla jasně lepší a rozhodla už  první půli. Druhá část už byla pouhou formalitou. Tři body si tak připsala Stráž, která se tak dotáhla na lídra tabulky na rozdíl jednoho bodu a tento týden jej v přímém souboji dokonce i předskočila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto!

Dohrávce čtvrtého kola stačilo v podstatě jen patnáct minut, které bez větších potíží rozhodly. Stráž měla už od začátku jasně navrch, Halži se absolutně nedařilo, a tak mohli domácí plynule zápas dostávat pod kontrolu. Během chvíel se trefil Ondřej Pták a do čtvrthodiny hry na něj dokázali navázat ještě Miloslav Jedlička a Daniel Rubant. Bylo rozhodnuto, zbytek zápasu by se dal označit už jen jako formalita. Stráž pak výrazně polevila, ale Halže stále ztrácela. Do konce poločasu se trefil ještě František Veselý a do šaten se odcházelo za stavu 4:0. Hladký průběh, žádné překvapení.

Snížení, ale víc už nic

Ve druhé půli už se utkání skutečně jen vyloženě dohrávalo. Stráž zápas opatrně kontrolovala a stáel si držela balón na svých rukách. Halže si ale chtěla druhou půli alespoň užít a dočkat se minimálně česté branky. To se nakonec podařilo, když se prosadil Lukáš Kormoš, více už ale Stráž souepři nedovlila. Sama už se navíc také neprosadila, a tak nakoenc může slavit vítězství v poměru 4:1, které jí v tabulce výrazně pomůže.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž
Sokol Stráž: Stráž se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Čechie Halže
Čechie Halže: Halže se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
M. Tokar [-] - B. Borys [-] , V. Borys [-] , V. Svoboda [-] , D. Rubant [-] - F. Veselý [-] - K. Pták [-] (26. M. Novotný [-] ) , M. Jedlička [-] (85. P. Svoboda [-] ) - M. Novotný [-] , O. Pták [-] , D. Zavalaný [-]

TJ Čechie Halže
T. Černý [-] - T. Ježdík [-] , J. Korda [-] , M. Trefilík [-] , R. Mrenka [-] , D. Karmazin [-] (85. F. Bedecs [-] ) , T. Vávra [-] (46. L. Kormoš [-] ) , L. Kormoš [-] , L. Lazorka [-] , A. Dokoupil [-] (46. T. Kaizler [-] ) , K. Bauer [-]

ŽK: 33. O. Pták , 37. V. Borys , 81. F. Veselý - 81. M. Trefilík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - FIŠER Miroslav (N), STROUHAL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.