3:2p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

4.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchlumí poprvé vyhrálo, o dva body obralo Stříbro


Branky


0

Jednoznačně největší překvapení kola. Málokdo očekával to, ež by mohlo Záchlumí Stříbro nějak výrazněji potrápit, ale ve skutečnosti tomu bylo právě naopak. To právě Baník prohrával, jako první a musel dotahovat. Chvíli sice vedl, ale ve druhé půli dovolil souepři vyrovnat a nakoenc se muselo rozhodovat až při penaltách, které ovládlo v utkání určitě lepší Záchlumí, které mělo více šancí. A to se ještě sluší dodat, že Záchlumí se nesešlo a hrát museli i dva hráči nad padesát let. Konečná dělba bodů je tak absolutně spravedlivá, o nic méně ale není překvapivá. Stříbro ztratilo podruhé v řadě a v tabulce si v poměru se svými největšími konkurenty pohoršilo. Záchlumí se odrazilo ode dna, předskočilo Sedliště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stříbro se dokázalo sebrat a zápas otočit na svou stranu

Stříbro od začáktu hrálo na pohled tak na půl plynu, jakoby se mu snad ani hrát nechtělo a na jeho špatném výkonu nepřidaly ani špatné fotbalové podmínky z hlediska počasí. Stříbro hrálo bez pohybu, nahrávky byly nepřesné, chyby se množily a Záchlumí dostalo nečekané množství prostoru. A Motor toho dokázal také využít, i když se vůbec nesešel a do hry museli zasáhnout i hráči nad padesát a šedesát let. I v jedenácti lidech a výrazně straším složení však dokázali souepře, co do počtu šancí přehrávat a už v patnácté mintuě zařídil domácím vedení Lukáš Dýdek. S balónem hrálo o něco více Stříbro, ale působilo velmi laxně. I tak se mu podařilo ale do konce poločasu zápas ještě otočit. Postupně se trefili Libor Loula a Michal Petraška a zdálo se, že ani velké podcenění a špatná hra Stříbru v zisku bodů nakoenc nejspíš nezabrání, i když mělo Záchlumí nečekaně trochu navrch.

Záchlumí vyrovnalo, první bod byl vybojován

Ve druhé půli to byl z pohledu Záchlumí urputný boj. Stříbro ale sovu laxností a nechutí ponechávalo soupeři stále naději. Rozhodnuto ještě nebylo. Záchlumí bojovalo, urputně se snažilo a opět soupeře mírně přehrávalo, i když balón možná drželo méně. Zahodilo několik slibých šancí a zdálo se, že se bodů asi nakoenc opět nedočká. Dvacet minut před koncem se však postaral o vyrovnání Matěj Vácha a Záchlumí bylo zpět. Stříbro nijak zareagovat nedokázalo, a tak nakonec tato trefa znamenala pro Záchlumí první bod letošní sezóny. O tom, zda z toho bude také první výhra však ještě musely rozhodnout penalty.

První výhra je tu

A byla. Byl to ale opravdu boj. Oběma týmům se moc nedařilo a spíš než na to, kdo udělá o chybu více se čekalo na to, kdo se o jedno vícekát trefí. To se ale nakoenc podařilo Motoru, a tak se domácí nakoenc mohli radovat z první letošní výhry a ještě k tomu proti takovémuto soupeři, jakým je právě Stříbro. Gratulujeme.



Ohlasy k zápasu


TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha: Zpočátku to s námi nevypadalo opět dobře, zase jsme se nesešli a musel jsem hrát já ve svých čtyřiapadesáti letech a dokonce i pan Bracek, šestašedesátiletý matador. Přesto jsme dokázali favorizovanému soupeři vzdorovat, uhrát remízu a vyhrát na penalty. Paráda.

TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman: To byl zatím nejhorší zápas sezóny. Tragický výkon, podcenění soupeře, naše chyby. Prostě katastrofa. Celý zápas, byl hrůza, to se nedá ani pospat, kdo to viděl, tak na to ale dlouho nezapomene.



Sestavy


TJ Motor Záchlumí
A. Kozelka [-] - M. Voříšek [-] , M. Tót [-] , K. Štrejn [-] - V. Malík [-] , M. Vácha [-] - M. Štrejn ml. [-] - J. Mička [-] , J. Bracek,ing. [-] , V. Vácha [-] , L. Dýdek [-]

TJ Baník Stříbro B
J. Jareš [-] - M. Charvát [-] , P. Sásik [-] , P. Smolek [-] , T. Mráček [-] , J. Trnka [-] , A. Šimek [-] , L. Loula [-] , K. Šaman [-] , M. Petraška [-] , A. Němec [-]

Počet diváků: 36. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - HONZÍK Michal (N), HORNÍK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.