Zbyde po víkendu už jen poslední neporazitelný? Přimda se štěstím stále bez přemožitele


Branky


12. M. Stec - 27. M. Vokroj , 87. T. Le , 89. T. Le
0

Z Lomu se body snadno určitě nevozí, ale pokud si Přimda chtěl udržet svou neporazitelnost, musela bezpodmínečně získat další tři body. Už brzy jí však dal Martin Stec najevo, že snadné to nebude, když dostal Lom do vedení. Přimda se ale nezalekla a dokázala zápas otočit ve svůj prospěch. Nakoenc vyhrála v poměru 3:1 a připsala si už čtvrté vítězství. Tentokrát to ale bylo opravdu těsné, rozhodovalo se až v úplném závěru zápasu. Tatran si  nicméně udržel svou vítěznou vlnu a zůstává bez přemožitele. Jediný, kdo může na Přimdu v neděli navázat a udržet s ním po tomto kole tempo je Kostelec, který narazí na poslední Záchlumí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lom se dostal brzy do vedení

Že to nebude lehké zjistila Přimda hned na začátku. Lom byl Tatranu od první minuty kvalitním soupeřem a už ve dvanácté minutě jej navíc dostal do vedení Martin Stec. Přimda byla zaskočena a musela reagovat. Dáel se ale pokračovalo za velmi vyrovnaného tempa s šancemi na obou stranách. Nakoenc se ale přeci jen dočkal i Tatran, když v sedmadvacáté minutě dokázal vyrovnat Miroslav Vokroj. Obraz hry se ale ani nadále neměnil a oba týmy bavily diváky pěkným otevřeným fotbalem. Branky už se ale nedočkal nikdo. Remíza 1:1 po první půli byla určitě spravedlivá.

Rozhodovaly poslední minuty, Lom je smolař týdne

Ani ve druhé půli se nic neměnilo, snad jen to, že oba týmy ještě víc zpevnily své defenzivy, aby se nedostaly do nevýhodné pozice. Branky dlouho nepadaly a zdálo se, že se už oba týmy za tohoto tempa smiřují s remízou. Téměř celý poločas totiž nedokázal nejen rozhodnout, ale ani nijak naznačit. Nakonec se ale stalo něco, co si možná zápas ani nezasloužl. Dělba by byla spravedlivá, ale Binh Le Thanh byl proti a dokázal dostat Přimdu asi dvě minuty před koncem zápasu dostat konečně do vedení. To byla pro Lom obrovská rána. Domácí se ale nehodlali vzdát a vrhly všechny své síly do útoku s úmyslem vyrovnat. Ale z toho profitovalo opět akorát Binh Le Thanh, který další trefou rozhodl o šťastné výhře Přimdy. Lom na konec zápasu určitě nebude vzpomínat v dobrém.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich: Nás, jako obvykle, zradila vlastní koncovka. Venku jsme sice schopní góly dávat, ale doma jsme v tomto směru neplodní. Mám pocit, že když se nedaří Martinu Stecovi, nejsme schopní se trefit ani my ostatní. Je to bída. Když z deseti šancí dáte jednu, nemůžete chtít vyhrávat. Jinak si myslím, že jsme byli po většinu zápasu lepším týmem. Celou dobu jsme se snažili rozhodnout, ale v závěru jsem dostali dva góly a bylo po zápase.

TJ Tatran Přimda
Tatran Přimda: Přimda se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Friedenberger Karel - HORA Jiří (N), VOKROJ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.