Stec zavařil Motor, Lom veze ze Záchlumí tři body


Branky


3. M. Štrejn ml. , 52. M. Tót - 6. M. Stec (p.) , 47. M. Stec , 65. A. Karas , 69. M. Stec , 73. M. Stec
0

Lom vyrazil v sobotu na hřiště posledního Záchlumí, kde byl od začátku jasně lepší, přesto prohrával a musel zápas trpělivě otáčet. Ještě ve čtyřiašedesáté minutě to bylo 2:2 a Záchlumí živilo naději na první body přesto, že v utkání celkem výrazně ztrácelo. Pak přišel ale drtivý závěr hostů, po němž byl vítěz jasný. Zejména díky čtyřem Stecovým trefám získal Lom tři body a zařadil se mezi nejlepší pětici týmů soutěže. Záchlumí je stále poslední. Jeho skóre 3:17 je žalostné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záchlumí začalo důležitým zásahem

Lom do zápasu vlétl takovým způsobem, že úplně zapomněl na opatrnost v obraně, což se mu vymstilo. Po velké chybě obránců se totiž už ve třetí minutě podařilo otevřít skóre zápasu Miroslavu Štrejnovi. Lom se ale netrpělivě ihned ujal iniciativy a začal se snažit o vyrovnání. A domácí jim trochu pomohli. Už v šesté minutě si totiž pomohli ve vápně faulem, a tak mohl Martin Stec kopat penaltu, díky níž bylo zase vyrovnáno. Hosté měli i nadále více ze hry a soupeře tlačili. Měli i celkem dost šancí, ale v produktivitě to hodně vázlo. To potvrzuje i fakt, že asi po dalších deseti minutách kopal Lom penaltu znovu, tentorkát si s ní ale neporadil Petráška. Záchlumí navíc nezaostávalo o tolik, dokázalou soupeři celkem zdatně sekundovat, a tak mu zakončení často hodně ztížilo. To vše se postaralo o to, že v první půli už se branky nikdo nedočkal.

Záchlumí se dlouho drželo, pak odpadlo

Ve druhé půli to na hřišti vypadalo téměř totožně, rozdíl byl ale v tom, že se už ve druhé minutě trefil podruhé Martin Stec, a tak Lom konečně vedl. Snaživému a urputnému Záchlumí se ale podařilo díky přesnému zakončení Marcela Tóta o chvíli déle vyrovnat, a tak byl Motor stále ve hře. Postupně mu ale stále více docházeli síly, a když asi v pětašedesáté minutě dostal Lom znovu do vedení Antonín Karas, Motor odpadl zcela úplně. Během několika málo dalších minut navíc zkompletoval Martin Stec ještě hattrick, a tak bylo rozhodnuto. Kanonýrovi Martinovi Stecovi se ještě k tomu navíc podařilo přidat ještě pátý lomský zásah, a tak se posledních patnáct minut jen v klidu dohrávalo za stavu 2:5. 



Ohlasy k zápasu


TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha: My jsme nastoupili konečně v optimální sestavě, ale bohužel jsme měli nedisciplinovanou obranu a po jejích hrubých chybách jsme dostávali góly. Za stavu 2:2 jsme ještě celkem drželi krok, ale pak se prokázala soupeřova kvalita a naopak naše únava, a tak jsme opět prohráli. Bohužel.

TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich: My jsme byli celý zápas lepší, ale beztak jsme k naší nelibosti prohrávali 0:1. Pak jsme ale byli už jasně lepší a bylo to jen o našem neproměňování šancí, které udrželo Záchlumí dlouho ve hře. Když jsme se ale dostali do vedení 3:2, tak domácí úplně odpadli. Podali jsme dobrý výkon a zaslouženě jsme vyhráli, takže jsme určitě hodně spokojení.



Počet diváků: 65. Rozhodčí: Loukota Petr - HORNÍK Miloslav (N), BURIÁN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.