2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr z Úněšova padl, o překvapení se postarala Sparta Sulkov!!


Branky


0

Dvanácté kolo přichystalo duel mezi TJ Spartou Sulkov a TJ Slavií Úněšov... Všichni čekali, upřímě, včetně mě samotného, že zápas jasně ovládne Slavia. Všichni až na 11 statečných ze Slukova.

První půle byla bezbranková. Ne, že by se nebylo na co koukat, o trochu tvrdší hře svědčí i například žlutá karta Mižára ze 34. minuty. Ale branky se diváci nedočkali.

Druhá pětačtyřicetiminutovka už góly přinesla, přesněji dva. V 68. minutě se záložník Martin Straka dokázal prosadit jako první a načal ono překvapení. Netrvalo to dlouho a vedení domácích se zdvojnásobilo, v 71. minutě se o to postaral záložník Petr Hejzek.

Hosté pak tlačili, bušili na vrata Sparty, ta je ale k ničemu nepustila. Sulkov se tedy stal prvním týmem, ketrý letos dokázal porazit Spartu Sulkov!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


TJ Sparta Sulkov
P. Vavřík [-] - M. Uzel [-] , L. Benedikt [-] , M. Beran [-] , D. Mečl [-] , M. Straka [-] , D. Králík [-] , J. Straka [-] , L. Kur [-] , M. Gruber [-] , P. Hejzek [-]

TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - M. Mižár [-] , T. Janda [-] , M. Hrneček [-] , D. Šura [-] - M. Mižár [-] , J. Mižár [-] , D. Randa [-] , K. Janda [-] - P. Eger [-] , E. Eger [-]

ŽK: 75. L. Kur , 89. M. Uzel - 34. M. Mižár , 87. P. Eger .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LISÝ Jiří - VAVROCH Zdeněk (N), MIŽÁR Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.