Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úněšov si doma poradil s Kamenným Újezdem a pořádně potrénoval střebu


Branky


8. P. Eger , 34. D. Šura , 36. J. Šebek , 40. J. Mižár , 63. M. Mižár , 69. M. Mižár , 75. M. Mižár , 82. J. Mižár , 83. F. Kovařík , 90. M. Hajduk (vl.) - 14. F. Krúpa
0

Hosté v první půli zlobili, ale nedokázali nabídnuté příležitosti využít. Druhý poločas již byl následně v režii Slávie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích

Ve čtvrtém kole podzimní části soutěže na sebe narazily celky TJ Slavia Úněšov a TJ Baník Kamenný Újezd. Ačkoliv tipéři volili jasnou "jedna", v první půli se zdálo, že zas tak jasné by to býti nemuselo...

 

Domácí Slavia šla velmi rychle do vedení, v osmé minutě po přesném pasu dostal míč na kopačky Patrik Eger a dokázal přesně zamířit - brankáři hostí nedal žádnou šanci. V tuto chvíli si každý náš tipér musel mnout ruce, jak dobře volil. Jenomže hosté ukázali bojového a týmového ducha a povedlo se jim srovnat krok! Ve 14. minutě napřáhl ke střele útočník Baníku Filip Krúpa a nekompromisně srovnal..

 

Hrálo se dále, sice hlavně kombinačně, ale po nepřesných přihrávkách byly k vidění rychlé protiútoky. Několik z nich měli také hosté, dostali se i k přímé konfrontaci s brankářem domácího celku, jenomže ten ¨předvedl velký přehled a několika skvělými zákroky svůj tým podržel. Další branka padla ve třicáté minutě, radovali se z ní domácí, jenomže jen na krátko. Pomezní sůdí zvedl praporek a gól nebyl uznán kvůli ofsajdu.

 

Fotbalisté Slavie se přeci jen dočkali další trefy, ve 34. minutě dokázal vrátit Úněšovu vedení forward Dominik Šura. A odstartoval hotovou střelnici. Od té doby se stala svatyně celku hostů terčem a domácí stříleli jednu ránu za druhou. Ve 36. minutě přidal třetí gól na účet domácích záložník Jan Šebek, v minutě čtyřicáté pak svůj první gól dokázal vstřelit hráč s číslem 88 Jakub Mižár...

Slavia dokončila debakl

Druhá pětačtyřicetiminutovka se pak už nesla v duchu konce té první, jelikož hráči Kamenného Újezdu nenašli na aktivní a hlavně přesnou hru Slavie odpověď. V 63. minutě dával hráč s číslem 7 Marek Mižár na 5:1 a v tu chvíli odstartoval svou vlastní přehlídku. V minutě šedesáté deváté totiž Marek Mižár dal svou druhou branku v zápase a za necelou minutu, v minutě 75. přidal Marek Mižár třetí trefu. Hattrick zkompletoval tedy za rekordních 12 minut!!

 

Slavia Úněšov pak už sázela jednu branku za druhou a obrana hostů, ač bojovala, nemohla už se útoku domácích rovnat. Psala se 82. minuta a Jakub Mižár dával gól na 8:1, další minutu navyšoval náskok už na osm branek přesnou trefou z voleje záložník s číslem 12 František Kovařík.

 

V poslední minutě zápasu potom dokonal zmar Kamenného Újezdu Miroslav Hajduk, když si dal vlastní gól. Baník tedy z hřiště Slavie odjížděl s prázdnou a s deseti góly na účtu inkasovanách branek, naopak Slavia doma uhrála důležité tři body..



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Úněšov
Marek Mižár: Do zápasu jsme vstoupili dobře, dali jsme rychle góla, oni pak dokázali vyrovnat a během první půle ještě několikrát zahrozili, myslím dvakrát šli sami na gólmana. Ve třicáté minutě jsme dali gól, ale ten nám neuznali kvůli ofsajdu. Do přestávky to ale nakonec bylo ještě 4:1. Ve druhé půli pak už to byla naše hra, náš brankář si na míč sáhl jen dvakrát, jinak jsme je k ničemu nepouštěli. Už to bylo naše.




Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] (46. J. Neuman [-] ) - R. Pokorný [-] , E. Eger [-] (72. F. Kovařík [-] ) , M. Hrneček [-] , D. Šura [-] - M. Mižár [-] , T. Janda [-] , J. Mižár [-] , D. Randa [-] - P. Eger [-] (57. Z. Hlous [-] ) , J. Šebek [-] (75. Š. Toráč [-] ) -

TJ Baník Kamenný Újezd
L. Schejbal [-] - J. Jánský [-] , V. Fišer [-] (87. M. Hajduk [-] ) , M. Krbeček [-] , M. Kraut [-] - T. Svoboda [-] (29. T. Pittner [-] ) , P. Hošek [-] , M. Sochor [-] , L. Polák [-] - F. Krúpa [-] (84. J. Kovařík [-] ) , A. Los [-]

ŽK: 28. D. Šura , 41. J. Šebek - 56. P. Hošek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - MIŽÁR Michal (N), NETRH Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.