3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lev potvrdil roli favorita a tři body do Lán nepustil


Branky


0

V sobotu se na kolešovickém hřišti utkali místní borci s týmem SK Lány. Hosté nedokázali vstřelit ani jednu branku, a tak po právu odjeli s prázdnou.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól padl hned v 6. minutě, kdy domácí kombinovali na půlce soupeře. Nahrávka našla volného Roubíka, který prošel až k rohu vápna, kde obešel obránce a přihrál před prázdnou branku. Volný Houšku tak z blízkosti poslal míč ke vzdálenější tyči, 1:0.

 

Hosté hráli aktivně, kombinovali a zakončovali, ale nemohli se trefit do svatyně Kolešovic. Když už mezi dvě tyče mířili, vždy stál na správném místě Herink, který vše likvidoval. Po další kombinaci domácích se k balónu dostal Ridzoň a poslal dlouhý cetr do vapna, přímo na hlavu Roubíka. Ten se dvě minuty před koncem prvního poločasu nemýlil a zvýšil na 2:0.

 

Ve druhé části utkání se hosté snažili s výsledkem něco udelat, ale domácí obrana včetně gólmana Herinka byla proti. Lánští nakonec jednu branku domácím vstřelili, bohužel pro ně z ofsajdu, a tak vedení snížit nedokázali.

 

Deset minut před koncem se zadařilo opět domácím. Zvýšil Kovář,  který dorazil střelu Polánka. Úspěšněji tak zvládli utkání Kolešovičtí, kteří zvítězili tříbrankovým rozdílem.



Sestavy


Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - P. Roubík [-] (83. A. Jelen [-] ) , M. Štícha [-] , J. Vician [-] , D. Polánek [-] , O. Ridzoň [-] (46. M. Stiska [-] ) , T. Luksch [-] , J. Daniš [-] , P. Barthel [-] , M. Houška [-] , M. Holeček [-] (67. J. Kovář [-] )

SK Lány
J. Čapek [-] - D. Švigár [-] , M. Rajgl [-] (70. D. Jirava [-] ) , J. Loskot [-] (85. V. Loskot [-] ) - O. Vejrážka [-] (46. P. Dudášik [-] ) , J. Matějka [-] , I. Rybář [-] , Č. Dolák [-] - O. Humr [-] , M. Reichl [-] , L. Švolba [-]

ŽK: 12. J. Vician , 47. P. Barthel - 48. D. Švigár .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - ŠVÁCHA Josef, SOSNA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.