3:4p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice v 93 minutě zachránily bod


Branky


77. J. Boček , 83. M. Lávička , 90. J. Nauš - 47. M. Baran , 48. M. Baran , 78. J. Vosyka
0

Nepomuk měl velice blízko třem  bodům, ale závěr mu absolutně nevyšel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

V prvním poločase hra byla poměrně vyrovnaná, hráči FK Horažďovice neproměnili několik slibných šancí, ale to se stalo v posledních zápasech již tradicí. Největší šanci po pěkném centru M. Šafandy měl ve 32. minutě Michal Forman, ale sám před nepomuckým brankářem Barochem mířil nad branku. Na druhé straně ve 34. minutě po centru mířil ve slibné pozici nepomucký útočník M. Baran hlavou nad horažďovickou branku. Obě mužstva tak odešla v poločasové přestávce do šaten za bezbrankového stavu 0:0.

Druhý poločas

 

Přestávka velmi pomohla hostům. Ve 47. a 48. dvakrát po levé straně utekl nepomucký útočník J. Vosyka a pokaždé předložil gólovou přihrávku tzv. na „stříbrném podnosu“ M. Baranovi, kterému nezbylo nic jiného než dvakrát vsítit gól – 0:2. V tu chvíli se zdálo, že FK Nepomuk si odveze z Horažďovic tři body. V 70. minutě však začaly dramatické momenty zápasu. Nepomucký útočník M. Baran fauloval horažďovického brankáře D. Macouna. Tento faul hlavní rozhodčí Duspiva nepochopitelně neodpískal, což podnítilo horažďovického brankáře k myšlence vzít spravedlnost do svých rukou a rukama strčil do M. Barana. Sudí tuto myšlenku neakceptoval a D. Macouna vyloučil. Tým FK Horažďovice nuceně vystřídal hráče v poli a do branky šel M. Boř. Zdálo se, že o zápasu bylo rozhodnuto, ale opak byl pravdou. Nejdříve po centru T. Jůdy snížil J. Boček krásnou střelou v 77. minutě na 1:2, tahle radost domácích ale netrvala příliš dlouho, protože v 78. minutě na opětovné dvoubrankové vedení zvýšil J. Vosyka 1:3. Tento gól však neposlal FK Horažďovice do kolen. Za nezměrnou bojovnost byli domácí hráči odměněni, když v 83. minutě M. Lávička snížil na 2:3. V 93. minutě si na rohový kop T. Jůdy nejvýše vyskočil brankář Horažďovic M. Boř. S jeho gólovou hlavičkou si zázračně nepomucký brankář ještě poradil, stejně tak i s dorážkou M.Šafandy, ale na střelu J. Nauše již neměl nárok – 3:3. Šlo se do penalt.

Penalty

V pozápasových penaltách za FK Horažďovice se mýlili M.Forman a J. Nauš, takže druhý bod získal FK Nepomuk. Pro diváky bylo škoda, že tomuto napínavému utkání neodpovídal bohužel výkon hlavního rozhodčího.



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Boř Miloš: Remíza byla asi spravedlivá. My jsme ve výsledku rádi alespoň za ten bod. A penalty jsou prostě loterie.

FK Nepomuk
Viktora Josef: Dva body bychom před zápasem určitě brali, ale když to zpětně hodnotím, měli jsme prostě vyhrát. Oni jsou opravdu dobří a jako jeden z mála týmu chtějí hrát opravdový fotbal.



Sestavy


FK Horažďovice
D. Macoun [-] - J. Nauš [-] , J. Sova [-] (70. M. Boř [-] ) , T. Jůda [-] , M. Forman [-] , J. Forman [-] , M. Šašek [-] (36. J. Boček [-] ) , M. Šafanda [-] , T. Greger [-] , M. Greger [-] , L. Zdichynec [-] (56. M. Lávička [-] )

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - P. Kalabza [-] (89. J. Ticháček [-] ) , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] (80. M. Baran [-] ) , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , R. Rous [-] , L. Zajíc [-] (76. V. Janoch [-] ) , P. Váňa [-] , J. Rous [-] , T. Voráček [-]

ŽK: 16. M. Forman , 32. J. Forman , 40. M. Greger , 52. J. Sova , 55. J. Nauš - 18. P. Kalabza , 26. J. Rous , 32. J. Kalabza . ČK: 70. D. Macoun .
Hráči zápasu: M. Šafanda - P. Váňa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Duspiva Václav - KOHOUT Miroslav, HUCL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.