Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holasovice převálcovaly Brumovice


Branky


0

Přespolní derby skončilo hladkým vítězstvím domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se hrál v podzimním studeném počasí, kdy lehce mrholilo. Dnešní utkání začalo zvýšenou aktivitou hostů z Brumovic. My domácí byli ještě nějakých 10 minut duchem v kabině. Výraznější šance ovšem nepřicházely ani na jedné straně. První pořádnou akci převedl až po 20 minuátch Dominik Varyš, který prošel krásně přes všechny hostující hráče, a ačkoliv byl vytlačen do strany a ne zrovna ideálního úhlu, jeho parádní střela z hranice velkého vápna skončila v bráně.

 

Poté zraněného Aleše Schreiera vystřídal Ondra Černý, a dal také nádherný gól, kdy utekl dvojici hráčů a parádní tvrdou střelou na zvdálenější tyč, s jejím přispěním skóroval. Hosté pak přidali na aktivitě a chvíli nás zatlačili. Do naší obrany a pokutového území letěl jeden centr za druhým, ale buď vše pochytal skvělý Libor Galvas v bráně, nebo hosté nemířili přesně. Několikrát velmi nebezpečně hlavičkoval hostující Jiří Varyš. Naštěstí pro nás, ani jednou přesně. My dali v prvním poločase ze 3 šancí 2 krásné góly. 



Záčatek druhého poločasu byl pro nás výborný, jelikož už po pěti minutách po příchodu z kabin zvýšil Jiří Matýsek na 3:0. Ten samý hráč skóroval za dalších 5 minut znovu a bylo to 4:0. Hosté vehementě protestovali, že gól neměl kvůli ofsajdu platit, ale rozhodčí nechal jejich nářky bez povšimnutí a branku uznal. Po tomto gólu Brumovice totálně rezignovali.. Hlavně vzadu, protože tam už byli pomalí a v málo lidech, chtěli dát alespoň čestný gól. I Proto do jejich branky dál padaly goly po dobrých akcích a rychlých protiútocích. Po jedné takové krásné kombinační akci a poslání krásné přihrávky šel ze strany sám na gólmana Palúcha náš pravý záložník Tonda Mosler, a golmana bez problémů prostřelil - 5:0.

 

Další taková akce se odehrála asi v 80 minutě, kdy po přečíslení a centru z prava od Moslera, do prázdné brány uklízel míč Ondra Černý. Poté přišel na hřiště i Vojta Bordovský, který se v 85. minutě hnal za téměř ztraceným míčem, dokázal jej chytit v hřišti než doputoval za čáru, a krásně od rohového praporku poslal přihrávku na velké vápno, kde stál osamocený rovněž střídající  Lukáš Matýsek, a i on měl před sebou prázdnou bránu, a tak mohl pohodlně skórovat. David Dehner




 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Holasovice
David Dehner (levý bek): ,,Utkání bylo vyrovnanější, než odpovídá skóré, které je jednoznačné. V prvním poločase jsme měli s hrou Brumovic velké problémy. Posílali do vápna  jeden centr za druhým a my měli problémy je odvracet a nepouštět je do zakončení. Naštěstí nás skvěle podržel Libor Galvas. Po 4 gólu už dle mě Brumovice přestaly hrát, uktání už težko mohli zvrátit, i tak se ale snažili dát alespon čestný gól. Nám dnes neuveřitelně šla produktivita, kdy jsme z 10 šancí,  dali 7 gólů. Jsem za tuto výhru strašně rád, jelikož nám chybělo několik hráčů, konkrétně 5. Nejcitelněji asi brácha Jiří Dehner, který nám bohužel,  bude chybět asi už celý podzim."




Sestavy


TJ Sokol Holasovice
L. Galvas [-] - T. Weiss [-] , J. Bolík [-] , J. Matýsek [-] , M. Dehner [-] , A. Mosler [-] (83. V. Bordovský [-] ) , A. Schreier [-] (29. O. Černý [-] ) , S. Drosdek [-] (74. L. Matýsek [-] ) , A. Dehner [-] , D. Dehner [-] , D. Varyš [-]

TJ Slezská Hořina Brumovice
R. Palúch [-] - J. Valošek [-] , V. Porubek [-] , R. Kubičík [-] , J. Šrek [-] , V. Silber [-] (59. T. Vavrečka [-] ) - J. Varyš [-] , J. Richter [-] , M. Nowak [-] - A. Král [-] , L. Blažek [-] (52. D. Kašpařík [-] )

Počet diváků: 106. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - MATÝSEK Tomáš (N), PORUBEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.