Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov B rozstřílel Sosnovou. Gavenda a Pavelek se blýskli hattrickem.


Branky


0

Sehranost hostů a pasivita domácích byly příčinou fotbalové přestřelky, z níž vzešli Michal Gavenda a Daniel Pavelek jako střelci nejvíce gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sosnová, obývající střed tabulky, přivítala na svém trávníku tabulkově lepšího soupeře, Slavkov B. Ten už od začátku ukázal, kdo bude na hřišti pánem.

 

Ve 3. minutě se trefil Jan Grajciar. Za pět minut jej v úspěšné střelbě následoval Michal Gavenda. Ve 20. minutě se do útočné akce dostal slavkovský záložník Richard Muroň. Když doběhl až k šestnáctce, srazil ho skluzem gólman Sosnové Tomáš Hula. Rozhodčí okamžitě nařídil pokutový kop, který proměnil zkušený forvard Michal Gavenda. V poslední minutě první půle zvýšil svým gólem do šatny skóre hostí na 0:4 záložník Daniel Pavelek.

 

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako první. Domácí se nemohli dostat přes polovinu hřiště, přenechávali míče soupeři, byli pasivní, fotbal je jakoby nebavil. Slavkovští se tak mohli jednoduše hnát za góly a provádět útok za útokem. Přítomných deset diváků sledovali hru na jednu branku.

 

Skóre druhé půle otevřel ve 47. minutě Richard Muroň. V 60. minutě se Michal Gavenda radoval z hattricku, když svou střelou překonal brankáře Hulu. Minutu po tom se trefil Lukáš Ulrich, který se o šest minut později trefil do soupeřovy sítě znovu. V 70. minutě střílel za záda gólmana Daniel Pavelek, který v 82. minutě slavil svou třetí střelou v zápase hattrick. Pět minut před koncem ukončil kanonádu slavkovských Richard Muroň.

 

Jediná šťastná chvíle domácích nastala v 87. minutě. Sosnovští se prokombinovali až k šestnáctce, kde se kolem obránce obtočil Radek Kaštovský, na jehož střelu k tyči byl slavkovský brankář Novák krátký.

 

Slavkov si tak odvezl jednoduše vybojované tři body.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Slavkov B
Michal Mičker: Poklidný zápas před cca 10 diváky bez zbytečných faulů a agresivních soubojů. Jednostranný fotbal na branku domácích, kdy o výsledku rozhodl již první poločas. Domácí brzy rezignovali a my jsme dále neproměňovali šance. Druhý poločas jsme otevřeli rychlým gólem a dále navyšovali skóre. Gól domácích padl ke konci, kdy jsme už jen útočili a zapomněli na zadní vrátka. Chci pochválit Michala Gavendu, který vsítil hattrick, vyhrával souboje a přihrával na další góly.



Sestavy


TJ Sokol Sosnová
T. Hula [-] - L. Konvička [-] , J. Pokoš [-] , J. Bala [-] , O. Kaštovský [-] , R. Kaštovský [-] , J. Tomeček [-] , M. Lazar [-] , O. Zifčák [-] , M. Hlušíček [-] , J. Žiška [-]

TJ Sokol Slavkov B
J. Novák [-] - P. Kapitán [-] , F. Kvarčák [-] , J. Grigoriadis [-] , M. Mičker [-] - J. Graiciar [-] , R. Muroň [-] , D. Pavelek [-] - M. Gavenda [-] , L. Ulrich [-] , J. Cahel [-]

Počet diváků: 10. Rozhodčí: HRUBÝ Heinz - DUROŇ Milan (N), ZAHEL Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.