1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gavenda otočil zápas ve druhé půli


Branky


0

Hosté vedli po poločase o jednu branku. Popřestávce dvěma rychlými góly Gavendy otočil Slavkov skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na soupeře vletěli a od začátku utkání Slavkov přehrávali. Zaslouženě se také dostali do vedení. Když po dlouhém autu a následném nedůrazu Slavkovských obránců ve vápně se hlavou prosadil Slíva. 1:0. Slavkov odpověděl šancí Kubína, kterému se však míč rozskákal a z těžké pozice přestřelil. Domácí byli dál lepší a po rohu mohli již vést o dva góly. Hendrych však sám před prázdnou brankou zamířil hlavou vedle. V 32´ si Slavkov málem vstřelil vlastní gól. Prudký centr ze strany namířil naštěstí Ulrich přímo do brankáře Nováka, který míč vyrazil. O chvíli později si Novák zahrával u autové čáry, o míč přišel, ale domácí nastalé situace nevyužili. Za Slavkov zahrozil s přímého kopu Grajciar, ale nestárnoucí Greipel vytáhl jeho střelu na roh. Do kabin šli domácí naštěstí jen s jednobrankovým vedením.

 

Do druhého poločasu vstoupil Slavkov jako vyměněný. Nejprve po přímém kopu Grajciara protáhl hlavou Gavenda Greipela. Z následného rohu však již udeřilo. Grigoriadis zatočil míč na hlavu Gavendovi a ten zamířil hlavou přesně. 1:1. V 53´již Slavkov vedl. Gavenda z přímého kopu z 25 metrů zatočil míč kolem zdi a domácí brankář byl krátký. 1:2. 60´ se do šance probíjel Marek, ale na důrazné zakončení mu již nezbývali síly. Vyrovnat mohli domácí v 65´ minutě. Šenk šikovně spadnul, rozhodčí odpískal pokutový kop a po poradě s asistentem laikem, jej pro ofsajd nepochopitelně odvolal. Zvýšit mohl opět Gavenda, který si naskočil na centr Ulricha, ale zamířil pouze do brankáře. V závěru domácí svého soupeře přitlačili před svou bránu. Několikrát mohli přehodit vyběhnuvšího brankáře Nováka, ale podařilo se jim to až na potřetí. To však na brankové čáře zachránil Ruso. A když Novák vytáhnul skvělý zákrok i proti střele z bezprostřední blízkosti radoval se Slavkov ze tří bodů, i když trochu nezasloužených.

Více zde: http://tj-sokol-slavkov.webnode.cz/news/vavrovice-b-slavkov-1-2/



Sestavy


FK NOVA Vávrovice B
M. Greipel [-] - P. Král [-] , P. Fifeger [-] (80. M. Repaský [-] ) , P. Hendrych [-] , J. Laifert [-] - M. Schoppik [-] , R. Bartusek [-] , D. Šenk [-] , J. Slíva [-] (84. L. Foltýn [-] ) - J. Lichovník [-] , R. Vegel [-] (65. V. Pchálek [-] )

TJ Sokol Slavkov B
J. Novák [-] - M. Mičker [-] (40. D. Slavík [-] ) , F. Kvarčák [-] , L. Ulrich [-] , O. Tichý [-] (41. J. Grigoriadis [-] ) - D. Pavelek [-] (46. R. Muroň [-] ) , M. Javorský [-] (46. O. Ruso [-] ) , V. Marek [-] - M. Gavenda [-] (74. J. Lhotský [-] ) , D. Kubín [-] - J. Graiciar [-]

ŽK: 79. P. Hendrych .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - KOŠÁRKOVÁ Hana (N), DUROŇ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.