Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fanoušci viděli devět branek


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vstoupil do utkání aktivně. V 11´ se dostal do vedení. Mičker přihrával Gavendovi, ten míč pustil Kubínovi, který si poradil s obráncem a ranou k tyči nedal brankáři šanci. 1:0 Naši hráči pokračovali v náporu, ale Gavenda nesešteloval mířidla. Další střelu mu vyrazil obránce rukou, ale píštalka rozhodčího zůstala němá. Naopak se ozvala o chvíli později, kdy Kubín míč dopravil do sítě, ale rozhodčí viděl ruku. V 25´míč pod dlouhém autu Cahla prodloužil Gavenda na Kubína, jeho hlavičku však odvrátili na brankové čáře obránci. Neproměněné šance se Slavkovu vymstili. Přišel centr z křídla a na malém vápně přetlačil Holzbauer Kvarčáka 1:1. Nesoustředěný Slavkov za minutu inkasoval podruhé. Chybnou rozehrávku potrestal Martínek 1:2. Slavkov se chvíli vzpamatovával z nečekaného úderu a tak hra byla vyrovnaná. V 36´ bylo vyrovnané i skóre. Cahel dlouhým pasem uvolnil Ulricha, ten si sice neporadil se zpracováním, ale nádhernou střelou z otočky vyrovnal. 2:2. Do kabin se šlo již veseleji opět Slavkovu. Kapitán našel křížným pasem rozběhnutého Pavelka, ten se uvolnil a zpětnou přihrávkou oslovil Gavendu, který z 11 metrů propálil vše před sebou. 3:2.

 

Druhý poločas pokračoval v rytmu toho prvníhoSlavkov dál soupeře přehrával a dál spaloval šance. Tu největší Ulrich, který postupoval sám na brankáře. Ten jej však vychytal. Naši hráči se dočkali zvýraznění vedení v 60´. Kubín svým tvrdým centrem od lajny našel na zadní tyči skluzujícího Cahla, který míč dopravil do sítě 4:2. V 72´ zvýraznil vedení Pavelek, který se konečně dočkal letošního prvního gólu. 5.2. V 77´ unikl domácí obraně Martínek a své sólo přesně zakončil 5:3. Definitivu výsledku udělal po faulu na Kubína z penalty Gavenda 6:3.

Více zde: http://tj-sokol-slavkov.webnode.cz/news/slavkov-melc-6-3/



Sestavy


TJ Sokol Slavkov B
J. Novák [-] - D. Cahel [-] , P. Kapitán [-] (61. O. Ruso [-] ) , F. Kvarčák [-] (77. O. Tichý [-] ) , M. Mičker [-] - D. Kubín [-] , V. Marek [-] , J. Grigoriadis [-] (69. T. Vícha [-] ) , D. Pavelek [-] - L. Ulrich [-] (59. J. Cahel [-] ) , M. Gavenda [-]

TJ Sokol Melč
J. Gašparik [-] - K. Palzer [-] , J. Honka [-] , T. Vícha [-] - O. Wáleczek [-] , P. Macko [-] , J. Holzbauer [-] , D. Štencel [-] , O. Stupeň [-] - M. Martínek [-] , D. Schrom [-]

ŽK: 14. V. Marek , 42. F. Kvarčák , 79. J. Cahel - 2. O. Wáleczek .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - DUROŇ Milan (N), ČERMÍN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.