Z větrného derby vyšel vítězně Melč


Branky


31. M. Klein , 68. P. Škrobánek (p.) - 76. J. Kudla
0

Silný vítr, spousta faulů a špatná rozhodnutí rozhodčího. Tak vypadalo okresní derby mezi Melčem a Radkovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle se odehrávala v duchu vyrovnané hry, kdy byly šance na obou stranách a oba týmy se tlačily do útoku. Velký vliv na směr míče měl vítr. Ve třetí minutě mohl skórovat domácí Smolek, když se uvolnil do brejku. Ve snaze obstřelit gólmana trefil boční síť. O dvě minuty později byl v souboji muž proti muži opět Smolek. Obránci mu však v šestnáctce začali funět na záda a on musel ve spěchu vystřelit. Trefil břevno.

 

Skóre zápasu otevřel domácí Klein. Keeper Radkova byl příliš vysunutý z brány, toho si všiml Klein a ze čtyřiceti metrů vyslal střelu na bránu, která s pomocí větru doplachtila pod břevno do sítě. Radkovští se hrnuli do útoku, ale jejich akce domácí likvidovali. Někdy perfektně zachytal brankář Gašparik, jindy si pomohli faulem. Dalšího gólu se první poločas nedočkal, a tak hráči odcházeli na přestávku s vedením na straně domácích.

 

Druhý poločas už domácí spíše bránili, Radkovu se ve hře příliš nedařilo. V 67. minutě byl sporně faulovaný hráč Melče a rozhodčí nařídil penaltu, kterou proměnil exekutor Škrobánek. Gólman Pretsch sice vystihl směr střely, ale míč mu prošel mezi nohama.

 

V 76. minutě se Radkovští radovali z gólu, když se po rohovém kopu střelecky prosadil Kudla. Po protrápeném utkání hráči konečně uslyšeli závěrečný hvizd a Melč se mohl radovat ze tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Melč
Ondřej Stupeň: Byl to vyhrocený zápas, na který přišlo hodně fanoušků. Hru nám dost stěžoval vítr. První půli jsme hodně tlačili, hráli s větrem, snažili se nekombinovat, ale dostávat míč do stran po zemi. Radkovští se snažili kontrovat, ale moc se nedařilo. Druhou půli jsme už jen bránili a měli málo gólovek. Vydřená výhra. Rozhodčí předvedl tragický výkon.

TJ SPS Radkov
David Chudík: Strašný zápas, foukal silný vítr, balon se zastavoval ve vzduchu. Všechny naše akce končily faulem na naše hráče. Náš útočník Chreno, se s míčem nemohl ani otočit, protože byl neustále tahán za dres. Taky nechápu, proč byl k dispozici jen jeden míč. Domácí se stále hádali, padali, "brečeli", zdržovali celý druhý poločas a znechucovali nám fotbal. Ten se v Melči nehrál. Nepřiznávali se k rukám, outům, rohům atd.., fair-play v zápase nebylo. Bohužel pan Ručka není rozhodčí pro derby. Měnil své rozhodnutí, neudělal si pořádek na hřišti, když ostré fauly hodnotil pouze přímým kopem nebo přehlížel fauly. Penalta byla také „krásná“. Hráč Mader, obral domácího hráče čistě o balón, ten ale předvedl „oskarový“ výkon, rozhodčí ukázal, že nic nebylo, o 10 sekund později ukázal penaltu. Prostě fraška.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: RUČKA Jakub - CHLACHULA Jakub (N), PRDA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.