1:1
(1:0)
85. M. Malík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice přišly o výhru pět minut před koncem


Branky


35. M. Nowický - 85. M. Malík (p.)
0

První poločas patřil domácím, kteří se ujali vedení. O to přišli z penalty v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darkovice přijely do Štěpánkovic převážně s defenzivní taktikou. Hned od počátku se taktovky zápasu chopili domácí fotbalisté. V 10. minutě se míč po ose Jiří Vendelín, Martin Pluške, dostal k Danieli Kožušníkovi, který ho tvrdou ranou poslal do břevna. O sedm minut později stál na začátku akce opět Jiří Vendelín, který vyslal za obranu opět Daniela Koužušníka, který chtěl přelobovat hostujícího brankáře Michala Malíka, který ale jeho úmysl vystihl. Darkovice se v největší příležitosti octly po půlhodině hry, ale Daniel Kurek zamířil vedle brány. Zaslouženého vedení se Štěpánkovice ujaly v 35. minutě, když Martin Pluške našel Daniela Kožušníka, který tentokrát přihrával na Michala Nowického, který přeloboval brankáře Malíka, a míč skončil v šibenici hostující kasy - 1:0. Dvě minuty před závěrem poločasu jestš převzal Martin Pluške balon od Jiřího Vendelín, a jeho střelu bodlem vyrazil Malík na roh. 

 

Po přestávce byly lepším mančaftem Darkovice, které úvodní čtrthodinu domácí válcovaly. Během svého tlaku si vypracovaly dvě vyložené tutovky. Petr Smetka se řítil sám na brankáře Filipa Dratíka, který jeho úmysl přečetl. O něco později vypálil Dominik Lukáš, ale Drastík jeho střelu vyrazil. Po hodině hry se hra začala vyrovnávat, i když opticky lepším týmem byly nadále Darkovice. Ty se dočkaly vyrovnání v 85. minutě, když balon směřující do vápna nesmyslně místo brankáře vyboxoval Daniel Kožušník a byla nařízena penalta. Tu s přehledem proměnil hostující brankář Michal Malík - 1:1. V poslední pětiminutovce se ještě Štěpánkovice dostaly do tři pološancí. Dvakrát Lukáš Bielan nastřelil hostujícího hráče. Jednou Lukáš Kramář místo střely volil přihrávku, kterou zachytila hostující defenziva. Zápas tak dospěl k remízovému rozuzlení.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): Od začátku jsme byli lepším týmem, a zaslouženě jsme se ujali vedení. Ve druhém se role obrátily a hosté byli jednoznačně lepší a srovnali z penalty pět minut před koncem. Pak jsme si ještě nějaké šance vypracovali, ale s výsledkem jsme už nepohnuli.

FK Darkovice B
Daniel Bach (obránce): První poločas patřil jednoznačně domácím. I ve druhém jsme se spíše bránil, ale dokázali jsme vyrovnat a odvézt si domů bod.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice B
F. Drastík [-] - O. Bělák [-] (64. L. Kramář [-] ) , J. Kolečkář [-] , L. Jurček [-] , J. Vendelín [-] , M. Nowický [-] , D. Kožušník [-] , M. Pluške [-] , L. Bielan [-] , M. Lukovics [-] , J. Václavík [-]

FK Darkovice B
M. Malík [-] - A. Večerek [-] , D. Bach [-] (50. J. Hanzlík [-] ) , D. Kurek [-] , L. Postulka [-] , P. Lukáš [-] (64. T. Kubín [-] ) , D. Lukáš [-] , P. Smetka [-] , L. Hloušek [-] , R. Halška [-] (71. J. Heiduk [-] ) , A. Tvrdý [-]

ŽK: 84. D. Kožušník , 90. M. Nowický - 23. D. Bach , 26. P. Lukáš , 52. R. Halška , 75. A. Tvrdý .
Hráči zápasu: M. Pluške - R. Halška .
Počet diváků: 21. Rozhodčí: KRZISCH Roman - HARAZIM Robert (N), TOMÍČEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.