Sudice srovnaly v nastavení


Branky


0

I když byly Sudice lepším týmem, tak se vedení ujaly Strahovice. Domácí vyrovnali až v 91. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strahovice zavítaly v neděli na hřiště do Sudic. Sudice byly celý první poločas jasně lepším týmem, ale vyhořely v koncovce. Už ve 3. minutě odcentroval Tomáš Riemel balon na Pavla Baránka, který míč nasmeřoval do tyče. V 10. minutě se dostal do samostatného nájezdu David Havranke, ale napálil pouze hostujícího brankáře Vlastíka Moravce. O chvíli později Tomáš Kalmus z hranice šestnáctky orazítkoval břevno hostující brány. Poté dvakrát po centrech Tomáše Zipse zahrozil Petr Kubjatko, ale vždy jen těsně minul bránu. Po půlhodině hry náhle udeřily Strahovice, které se snad poprvé podívaly za půlku. Vojtěch Štefek vyslal přesnou kolmicí za obranu Jakuba Stříbného, který z úhllu procedil domácího brankáře - 0:1. Po šoku, začaly Sudice znovu do soupeře bušit. Ale ani Havranke, a ani Kubjatko sami před gólmanem neuspěli.

 

Ve druhé půli se obraz hry moc nezměnil. Sudice nadále diktovaly tempo hry, ale do větších gólových šancí se nedostaly. Jejich snaha se rozbíjela o pevný obranný val hostujícího mužstva. Hosté hrozili z nebezpečných brejků. V 77. minutě pálil Patrik Kubiš jen do obránce. V 85. minutě se střelec gólu Jakub Stříbný dostal do nadějné pozice, ale přestřelil. Když už se zdálo, že si Strahovice tři body pohlídají, tak centr Petra Kubjatka do šestnáctky sklepl Michal Pitra na Tomáše Riemela, který propálil hostujícího brankáře Moravce - 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí mužstva): Z pohledu Sudic to byl nejlepší podzimní zápas. Poločas jsme mohli klidně vést i 5:1 a nikdo by se nedivil. Druhý poločas se to srovnalo, i když jsme byli opticky lepším týmem, nakonec se nám podařilo v samotném závěru vyrovnat.

SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): Zápas to byl těžký. Neumíme hrát na úzkém hřišti. Sudicím to naopak vyhovuje a zatlačily nás. My jsme šli sice do vedení, ale domácí srovnali v nastavení, což mě mrzí.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
J. Plachtzik [-] - A. Schwenzner [-] , M. Pitra [-] , M. Kryštof [-] - M. Kubeša [-] , T. Riemel [-] , P. Baránek [-] , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] - D. Havranke [-] , P. Kubjatko [-]

SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - F. Schenk [-] , T. Němec [-] , P. Hluchník [-] - J. Stříbný [-] - - J. Beneš [-] , D. Kapinos [-] , P. Lhotský [-] , M. Obrusník [-] , P. Slavík [-] , V. Štefek [-]

ŽK: 19. T. Kalmus .
Hráči zápasu: M. Pitra , P. Baránek , T. Riemel - J. Stříbný .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.