4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Husovský hattrickem sestřelil Darkovice


Branky


0

Zápas vyšel hrajícímu trenérovi Benešova Richardu Husovskému, který zaznamenal tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po celý první poločas byl Dolní Benešov lepším týmem a soupeři nasázel tři branky. Už na začátku zápasu se zjevil v samostatném nájezdu Michal Spruch, který se střelou z dvaceti metrů pokusil přelobovat hostujícího brankáře. Jeho pokus skončil ale nad. V 6. minutě šel Benešov do vedení, když po dlouhém balonu Lukáše Stříbného se nedomluvila hostující defenziva a míč se po odrazu dostal k Richardu Husovskému, který ho pohodlně zasunul do prázdné brány - 1:0. O pět minut později utekl po lajně Aleš Baránek, který přihrávkou pod sebe našel Jakuba Janovského a ten byl nemilosrdný - 2:0. Pak se ke dvěma střelám dostaly i Darkovice, ale pokusy Aleše Kremsera brankář domácích Marek Vaňura pokryl.  Dvě minuty před odchodem do kabin zaspala hostující obrana, míče se zmocnil Richard Husovský, který nasadil kličku dvěma protihráčům a střelou podél brankáře potřetí rozvlnil síť - 3:0.

 

Prvních dvacet minut druhého dějství patřilo Darkovicím, které domácí zatlačily. V první nebezpečné šanci se objevil Pavel Ziko, ale v nadějné pozici netrefil balon. Pak vystrašil střelou z dálky domácího golmana Robin Halška. Pak už opět začal hrát Benešov, který se prosazoval hlavně z rychlých brejků. Aleš Baránek zahodil poměrně dost šancí, ale i Huisovskému se vedlo podobně, když jednou pálil vedle a podruhé jeho hlavičku zastavilo břevno. Tři minuty před koncem zápasu si Husovský vykoledoval penaltu a sám střelou k tyči završil svůj hattrick - 4:0.



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Byli jsme jasně lepším týmem asi až na první dvacetiminutovku druhé půle, kdy nás soupeř zatlačil. Navíc ještě spoustu šancí jsme zahodili. Výhra je zasloužená.

FK Darkovice B
Daniel Bach (obránce): Zápas to byl dobrý, hrálo se nahoru dolů. Soupeř využil hned dvě první tutovky. Škoda, že pak rozhodčí pro nás neodpískal penaltu za nastřelenou ruku. Pak už domácí zkušeně zápas dovedli do vítězného konce.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - L. Stříbný [-] (46. A. Urban [-] ) , R. Husovský [-] , A. Baránek [-] , M. Večerek [-] (62. R. Pačka [-] ) , M. Spruch [-] (85. P. Kozelek [-] ) , L. Šikora [-] (46. T. Miketa [-] ) , P. Faika [-] , M. Kubiš [-] , M. Vaculík [-] , J. Janovský [-]

FK Darkovice B
M. Malík [-] - J. Vyletělek [-] , A. Kremser [-] (75. P. Ricka [-] ) , D. Lukáš [-] , T. Tvrdý [-] (89. J. Heiduk [-] ) , P. Smetka [-] (89. M. Witassek [-] ) , P. Lukáš [-] (62. M. Hajduček [-] ) , L. Hloušek [-] , J. Hanzlík [-] , R. Halška [-] , D. Bach [-] (46. A. Večerek [-] )

Hráči zápasu: J. Janovský , R. Husovský - D. Lukáš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - BARÁNEK Petr (N), JANOŠ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.