Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Desítka visela ve vzduchu


Branky


5. T. Kretek , 6. V. Janoš , 22. J. Vitásek , 24. I. Dominik , 26. J. Vitásek , 42. J. Vitásek , 45. R. Kalo (vl.) , 55. I. Dominik , 80. D. Kotzur
0

Jasný zápas se odehrál v Bohuslavicích. Domácí po půli vedli už o šest branek. Ve druhém přidali ještě tři a hosté si domu odvážejí devitibrankový příděl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Bohuslavic přijel poslední Oldřišov a zápas připomínal hru kočku s myší, a hosté byli rádi, že nevyfasovali dvouciferný příděl. Hostující defenziva nefungovala a Bohuslavice jí procházely jako nůž máslem. Svůj střelecký koncert načali domácí už po pěti minutách, když po centru napnul síť hlavou Tomáš Kretek - 1:0. O minutu později se po krásné individuální akci prosadil Vojtěch Janoš - 2:0. Ve 22. minutě našla přesná přihrávka za hostující obrankou Jana Vitáska, který neměl problém pokořit hostujícího brankáře - 3:0. Ve 24. minutě po akci na dva až tři dotyky počtvré překonal nešťastného Fuska Ivo Dominik - 5:0. Za dvě minuty se do role zakončovatele opět převtělil Jan Vitásek a Oldřišov popáté lovil míč do síte - 5:0. Hattrick uzavřel Vitásek tři minuty před odchodem do kabin - 6:0.

 

Ve druhé polovině zápasu se už hra o něco zklidnila. I když na začátku to ještě moc nevypadalo, když si nešťastně srazil míč na záda vlastního brankáře Radek Kalo - 7:0. V 55. minutě z rohu zatloukl balon do sítě Ivo Dominik - 8:0. Pak se k ohrožení domácí branky dostal i Oldřišov, ale jeho střely neměly potřebnou razanci, nebo přesnost. Konečnou podobu výsledku dal Daniel Kotzur - 9:0. Bohuslavice se výhrou dostaly na třetí místo v tabulce a Oldřišov zůstává nadále poslední.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Byl to jednoznačný zápas, kdy prakticky všechny góly padly po individuálních akcích do jejich propustné obrany.

SK Moravan Oldřišov B
Daniel Hartoš (vedoucí mužstva): Byla to hra kočky s myší. Bylo to jen otázkou výše skóre a jsme rádi, že to neskončilo dvouciferně.



Sestavy


SK Bohuslavice B
J. Cyrus [-] - M. Šramel [-] , V. Mička [-] , J. Vitásek [-] , P. Cigán [-] (75. D. Vitásek [-] ) , D. Kotzur [-] , T. Kretek [-] , T. Chlopčík [-] , V. Janoš [-] , F. Hrubý [-] (60. M. Breuer [-] ) , I. Dominik [-]

SK Moravan Oldřišov B
P. Fusek [-] - M. Paveska [-] , I. Hofer [-] , D. Hartoš [-] , D. Granzer [-] , M. Hřivnáč [-] (45. M. Hluchník [-] ) , L. Strouhal [-] , K. Piroš [-] (18. L. Werner [-] ) , R. Kalo [-] , P. Latoň [-] (45. M. Dedek [-] ) , J. Bielak [-]

ŽK: 65. I. Dominik .
Hráči zápasu: J. Cyrus , I. Dominik , J. Vitásek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠULA Patrik - BARČ Aleš (N), ULIČKA Michael (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.