Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice rozhodly před přestávkou


Branky


0

Bolatice daly do poločasu čtyři branky. Ve druhém přidaly pátou. Strahovice korigovaly až v samém závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I když Bolatice přijely do Strahovic v oslabené sestavě, tak první poločas brankově vyzněl pro ně. Úvod ale patřl Strahovicím. V samostatném nájezdu zaváhal Patrik Kubiš. Petr Lhotský starší zase mířil těsně nad bránu. Hlavička Radka Hladíka mířila jen těsně vedle. Pak se už ke slovu dostaly Bolatice. Ve 14. minutě střela Daniela Sikory zaplula k pravé tyči domácí svatyně - 0:1. O šest minut později se prosadil z rohového kopu bolatický Filip Kocián - 0:2. Těsně po uplynutí půlhodiny střetnutí nasměřoval svůj trestný kop Tomáš Sněhota přímo do brány a Moravec potřetí lovil míč z brány - 0:3. Čtvrtý úder zasadil Strahovicím Lukáš Grygar - 0:4.

 

Po přestávce se hosté zatáhli a aktivitu převzaly Strahovice. Bolatice vyrážely pouze k rychlým brejkům. Hned zkraje poločasu orazítkoval strahovický Dominik Beneš tyčku hostující branky. O chvíli později se po střele Petra Lhotského rozetřásla branková konstrukce podruhé. Bolatice se objevily ve čtyřech brejcích. Postupně je zahodili Vojtěch Kolarčík, Lukáš Grygar a Tomáš Sněhota. Pátý úder Bolatic přišel v 73. minutě, kdy nejdříve brankář Moravec vyrazil míč po úniku Kolarčíka. Odražený míč se dostal Jiřímu Bortlíkovi, který ho odcentroval na havu Marka Wrány, jehož hlavička mířila neomylně do brány - 0:5. Poslední slovo měla domácí družina, když čtyři minuty před koncem poločasu po centru Hluchnika uklidil koníkem míč do sítě Halfar - 1:5.



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): Celkově vyrovnaný zápas. Útočná síla Bolatic ale byla krutá na naši kombinovanou obranu. Z pěti brejků daly Bolatice čtyři branky. Ve druhé půli přestaly Bolatice hrát, a my byli aktivnější do jejich pátého gólu. Pak se už zápas dohrával.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Jeli jsme zde s hodně okleštěnou sestavou. Z naší strany to byl bojovný výkon, kluci bojovali a v prvním dějství je skoro k ničemu nepustili. Druhý poločas nám docházeli síly a my hráli jen na brejky.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - M. Obrusník [-] , T. Němec [-] , F. Schenk [-] (60. V. Štefek [-] ) , Š. Beneš [-] - J. Beneš [-] , P. Lhotský [-] , R. Hladík [-] (75. J. Halfar [-] ) , D. Beneš [-] - P. Kubiš [-] , M. Hluchník [-]

FK Bolatice B
P. Duda [-] - V. Kolarčík [-] , J. Bortlík [-] , D. Sikora [-] , T. Sněhota [-] , L. Grygar [-] , F. Kocián [-] , P. Nawrath [-] , M. Wrána [-] , K. Rataj [-] , P. Šimeček [-]

ŽK: 80. D. Beneš .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - VANĚK Pavel (N), SLAVÍK Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.