Služovice vsítily rozhodující branku v poslední minutě


Branky


0

Strahovice se dostaly v prvním dějství do vedení. Služovice ještě do přestávky vyrovnaly. Na počátku druhé půle Strahovice zahodily penaltu, a Služovice nakonec rozhodly brankou v samém závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavá partie se odehrávala ve Služovicích, kde domácí družstvo přivítalo Strahovice. Úvodní desetiminutovka patřila Strahovicím. Ve 3. minutě dostal Petr Lhotský st. pas od Jana Josefuse, ale nepropálil domácího brankáře Piotra Skaliňského. O chvíli později strahovický Patrik Kubiš nasmeřoval svůj halfvolej těsně mimo branku. Pak se dostala ke slovu i domácí. Střely Černého, Gletníka a Polhoše měly pouze propagační charakter. Strahovice se ujaly vedení ve 34. minutě, když si míč posunul do středu Lukáš Slanina z třiceti metrů napálil míč nechytatelně do brány - 0:1. Služovice s vyrovnáním neotálely, když o šest minut později využily chyby hostující defenzívy a Vojtěch Kremser napálil míč do sítě - 1:1. V závěru poločasu střelu služovického Patrika Ference gólman Vlastík Moravec chytá.

 

Pět minut po přestávce Ferencovu střelu tečoval hostující zadák mimo bránu. V 55. minutě zazdil velkou šanci František Hladík, když jeho pokus vyrazil služovický gólman na rohový kop. Po jeho zahrání byl faulován hostující hráč v pokutovém území a byla nařízená penalta. Na značku pokutového kopu si postavil míč Tomáš Němec, a rána, kterou by nerozbil ani okno, se sotva došourala do středu branky. Za pět minut později Miroslaw Wójcicki napálil míč do spojnice hostující branky. V 75. minutě nájezd Davida Vitáska vytlačil na roh brankář Moravec. V 83. minutě strahovický František Hladík zamířil hlavou těsně vedle brány. O dvě minuty později střela Vojtěcha Kremsera zblokovala hostující obrana. Drama vyvrcholilo v poslední minutě, když po rohovém kopu umístil svou hlavičku do sítě Roman Tománek a vybojoval domácím výhru - 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Vyrovnaný zápas se šťastnějším koncem pro nás. Obě mužstva měla šance. Strahovice své nevyužily. Na nás se usmálo štěstí v poslední minutě.

SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): V první půli jsme byli jednoznačně lepší, ale porazili jsme se vlastní nemohoucností proměnit šance a vlastními chybami. Dokonce jsme zahodili ve druhé půli penaltu.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
P. Skaliňski [-] - M. Polhoš [-] , A. Ciminga [-] , P. Kriebel [-] , M. Kostřiba [-] - P. Ferenc [-] , V. Kremser [-] , M. Wójcicki [-] , J. Černý [-] (71. R. Tománek [-] ) - J. Gletník [-] (67. M. Kremser [-] ) , D. Vitásek [-] (76. T. Borecki [-] )

SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - M. Obrusník [-] , P. Hluchník [-] , T. Němec [-] - P. Lhotský [-] (71. V. Štefek [-] ) - P. Kubiš [-] (47. M. Hluchník [-] ) , F. Hladík [-] - P. Lhotský [-] , L. Slanina [-] (76. D. Beneš [-] ) , J. Malchárek [-] , J. Josefus [-]

ŽK: 43. F. Hladík , 69. P. Lhotský .
Hráči zápasu: V. Kremser , R. Tománek - P. Lhotský .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - MATONOHA Petr (N), VANĚK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.