Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice přejely Hať


Branky


0

Bolatice už po poločase vedly o čtyři branky. Ve druhém poločase své vedení navýšily až na konečných 8:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hať si přijela do Bolatic v sobotním odpoledni pro pořádnou nálož. Domácí družina na hřišti kralovala už od samého počátku. Bolatice šly do vedení už v 1.minutě, když se úspěšným střelcem stal René Plaček -1:0. O šest minut později přistál trestný kop Tomáše Sněhoty na hlavě Daniela Macury, pro kterého nebyl problém překonat hostujicího brankáře Tomáše Němce -2:0. Po dvaceti minutách se domácím naskytla možnost pokutového kopu, ale Tomáš Sněhota penaltu neproměnil. Bolatice nadále pokračovaly ve své převaze a tu zúročili ve 25.minutě Reném Plačkem, který se opět zapsal do listiny střelců. - 3:0 O čtyři minuty později se domácí fandové radovali po čtvrté, když se úspěšným střelcem stal Tomáš Sněhota - 4:0. Do konce poločasu už se skóre nezměnilo a domácí šli do kabin za čtyřgolového vedení.

 

Po přestávce se obraz hry příliš nezměnil a v 52.minutě Daniel Macura střelu bez přípravy po páté napnul hostující síť - 5:0. O minutu později vsítili svůj čestný úspěch hosté, když se úspěšným střelcem stal Lukáš Tyleček - 5:1. Po hodině hry se v pokutovém území hostů nejlépe zorientoval Tomáš Sněhota a nekompromisně zasunul míč do branky - 6:1. V 65. minutě střídající Daniel Sikora zametl míč z jedenácti metrů do sítě - 7:1. Poslední slovo si vzal šest minut před koncem Patrik Boček, který z voleje zužitkoval nepřímý kop Daniela Macury - 8.1.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): V prvním poločase jsme na hřišti dominovali a zaslouženě jsme vedli o čtyři branky. Druhý poločas byl vyrovnanější, přesto jsme své vedení navýšili. Naše výhra mohla být ještě vyšší, ale jejich gólman nám zlikvidoval ještě dalších pět šancí.




Sestavy


FK Bolatice B
P. Duda [-] - R. Plaček [-] , T. Sněhota [-] (61. J. Bortlík [-] ) , O. Langer [-] (46. D. Sikora [-] ) , L. Grygar [-] (50. P. Tomšů [-] ) , P. Boček [-] , F. Kocián [-] (75. M. Wrána [-] ) , P. Nawrath [-] , D. Macura [-] , D. Sněhota [-] , V. Duda [-]

TJ Sokol Hať B
T. Němec [-] - M. Sojčák [-] (59. J. Kliment [-] ) , L. Kliment [-] , O. Chmelař [-] , M. Tesař [-] , J. Macháček [-] , M. Kupka [-] , L. Tyleček [-] , J. Válek [-] , L. Štverka [-] , V. Kliment [-] (66. J. Majer [-] )

ŽK: 7. O. Chmelař , 30. L. Štverka .
Hráči zápasu: V. Duda - T. Němec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRZISCH Roman - JARZAB Jaroslav (N), ZHÁŇAL Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.