6:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Macury srazil Oldřišov


Branky


11. V. Hrubý (p.) , 21. O. Langer , 24. D. Kampík , 58. D. Macura , 71. D. Macura , 79. D. Macura - 86. L. Strouhal
0

Výsledek vůbec neodpovídá dění na hřišti. Oldřišov předvedl sympatický výkon, Bolatice ale střílely branky a vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výsledek je pro hosty, vzhledem k průběhu zápasu krutý. Už ve 2. minutě se zjevil zcela sám před domácím brankářem Pavlem Dudou Vojtěch Bechný. Duda se vytasil s prvním bravurním zákrokem. Za šest minut šel oldřišovský Radek Kurka opět zcela sám na Dudu, který opět čaroval. Další dvě šance zahodil hostující Pavel Pardy, a nevedlo se ani hrajícímu vedoucímu týmu Michaeli Uličkovi, který opět nechal vyniknout Dudu.

 

A přišel zákonitý trest, když se Bolatice dostaly poprvé do vápna hostů. Zde byl faulován jeden z jejich hráčů a penaltu bezpečně proměnil Václav Hrubý - 1:0. Za deset minut později vsítily Bolatice velmi kuriózní branku, když si centr Ondřeje Langera srazil nešťastně za svá záda oldřišovský brankář Pavel Fusek - 2:0. Ve 24. minutě navíc po pěkné akci domácích přidal třetí branku David Kampík - 3:0. Do konce poločasu se už nic vážného nestalo. 

 

 

Ve druhé části vletěl Oldřišov na soupeře a hrál nátlakový fotbal. Bolatice se za prvních patnáct minut druhé části prakticky nedostaly na obrannou polovinu hostí.

 

V 58. minutě ale přišla první hvězdná chvile bolatického Daniela Macury, který z rychlého brejku počtvrté zarmoutil oldřišovské fotbalisty - 4:0. Oldřišov pak víceméně odpadl a Bolatice pak trestaly z brejků do jejich otevřené obrany. V 71. resp 79. minutě přidal góly Daniel Macura a uzavřel tak svůj hattrick - 6:0.

 

Oldřišov už jen korigoval skóre čtyři minuty před koncem, když po přesné nahrávce Vojtěcha Bechného připravil brankáře Dudu o čisté konto Lubomír Strouhal - 6:1. 



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Výhra byla ubojovaná. Oni měli zpočátku tři tutovky, ale my dali dva rychlé góly. Ve druhé části nás přitlačili asi patnáct minut. Po naší čtvrté brance odpadli.

SK Moravan Oldřišov B
Michael Ulička (hrající vedoucí mužstva): U nás je to pořád dokola. Když neproměníme naše šance, nemůžeme myslet na dobrý výsledek.



Sestavy


FK Bolatice B
P. Duda [-] - V. Hrubý [-] , P. Tomšů [-] , T. Sněhota [-] , O. Langer [-] (46. J. Bortlík [-] ) , J. Krettek [-] , P. Nawrath [-] , F. Kocián [-] , D. Macura [-] , V. Duda [-] , D. Kampík [-]

SK Moravan Oldřišov B
P. Fusek [-] - J. Vavrečka [-] , L. Strouhal [-] , R. Kalo [-] , P. Latoň [-] - J. Mrázek [-] (78. M. Dedek [-] ) , M. Ulička [-] , I. Hofer [-] (66. M. Hřivnáč [-] ) , P. Pardy [-] - R. Kurka [-] (61. K. Piroš [-] ) , V. Bechný [-] -

ŽK: 33. J. Krettek , 45. V. Duda - 31. M. Ulička .
Hráči zápasu: P. Duda , P. Nawrath - L. Strouhal , P. Latoň .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - JARZAB Jaroslav (N), ŠULA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.