Strahovice vydolovaly výhru v Oldřišově


Branky


0

Hrál se vyrovnaný fotbal, jen s tím rozdílem, že hosté své šance proměnili, domácí. Proto si dovážejí domů tříbrankovou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti de odehrávala vyrovnaná partie. Už v 8. minutě nevyzrál domácí hráč na hostujícího brankáře Jakuba Halfara. Hosté se dostali k ohrožení domácí branky v 21. minutě, kdy Tomáš Němec zatřásl břevnem domácí svatyně. O dvě minuty později zahrávaly Strahovice aut, míč si špatně zpracoval Michael Ulička, a hosté šli do brejku. Patrik Slavík nahrál Vojtěchovi Štefkovi, kterému vypíchl míč jeho spoluhráč Patrik Kubiš, jenž našel patičkou Patrika Slavíka a ten už věděl, kam míč nasměrovat - 0:1. Oldřišov si pak vypracoval šanci Radkem Kurkou, ale jeho střela byla nepřesná. Pak už se Oldřišov dostal jen k několika závarům.

 

Úvod patřil domácí družině. Michael Ulička krásnou střelou z dvaceti metrů rozezvučel břevno hostující brány. Hosté v té chvíli hrozili převážně z brejků. Při jednom z nich Patrik Slavík nezamířil přesně. V 62. minutě chyboval domácí záložník Kurka. Míče se zmocnil Michal Beneš, který míč poslal do břevna a  Patrik Kubiš pohotově míč zasunul do sítě - 0:2. Domácí Oldřišov se ale opět nevzdával, ale nebylo mu souzeno vsítit branku. Ulička opět pálil jen do brankové konstrukce. V 69. minutě vyslal Michal Beneš za obranu Jakuba Stříbného a ten napálil míč do šibenice - 0:3. Domácí pak měli tlak, ale jejich tutovky zůstaly nevyužity. Strahovice se dostaly jen k náznakům šancí a vedení už udržely. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Michael Ulička (vedoucí týmu): Hrálo se vyrovnané utkání, které se muselo divákům líbit. My šance nedávali, oni jo. Vyhrál šťastnější.

SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (vedoucí týmu): Zápas byl pro mě zklamání. Nemělo to úroveň. bylo to takové nemastné neslané. Zápas byl hodně vyrovnaný. První branka víceméně rozhodla.



Počet diváků: 49. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - HŘIVNÁČ Marek (N), PETEREK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.