3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice zvítězily


Branky


0

Jakartovice po prvním poločase vedly dvě branky. Opava po hodině hry snížily na 2:1, ale Jakartovice deset minut před koncem svou výhru potvrdili třetím gólem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opava v sobotu zavítala na hřiště do Jakartovic a také si vypracovala první šanci zápasu. Libor Šustak po přihrávce Jana Franka však z osmi metrů přestřelil jakartovickou svatyni.  V 10. minutě poslal Kamil Palkovič do úniku Radoslava Urbana, který se uvolnil ve vápně hostí a levačkou poslal míč ke vzdálenější tyči - 1:0. Za dvanáct minut později po chytrém pasu Břetislava Malčeka se dostal míč k Urbanovi, který vybídl ke skórování Palkoviče - 2:0. Další jakartovické šance zazdili Radim Holub, Radoslav Urban a Adam Kreisl. Po poločase vedli domácí o dvě branky.

 

Do druhého poločasu nastoupili domácí s taktikou vstřelit co nejdříve třetí gól. V 63. minutě však Opavu vrátil do hry po centru Vojtěcha Henčla hlavičkou Lukáš Mařádek, který snížil na rozdíl jediné branky - 2:1. Poté se Jakartovice začaly bát o výsledek. Opava je zatlačila a Jakartovice hrozily z rychlých brejků. Neúspěšní v nich byli Palkovič, Kreisl a Urban. V 79. minutě daly Jakartovice pojišťující gól, když se po rohu Kreisla prosadil na zadní tyči Holub - 3:1. O chvíli později Opava málem snížila, ale brankář Janech se vytasil se skvělým zákrokem. Poté si už Jakartovice výhru v klidu pohlídaly.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Tomáš Rubý( trenér): My jsme dokázali pokrýt jejich nakopávané míče. Vyplatil se nám nový systém hry. Hráli jsme s chutí a dali jsme v prvním poločase dva góly. Ve druhé půli jsme se po jejich gólu začali strachovat o výsledek, ale bojovností jsme deset minut před koncem vstřelili rozhodující gól.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka( trenér): Byl to specifický zápas na malém nerovném hřišti. Místo fotbalu se hrála kopaná. Zápas byl o tom kdo udělá více chyb vyhraje.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - M. Poštulka [-] (82. K. Černý [-] ) , D. Filip [-] , R. Holub [-] , B. Malček [-] , R. Urban [-] , K. Palkovič [-] , L. Martinka [-] (46. J. Hajduk [-] ) , A. Kreisl [-] (88. J. Porubek [-] ) , J. Kovalčík [-] , T. Rubý [-]

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - J. Hlaváč [-] (76. T. Muzička [-] ) , L. Šustak [-] , I. Kratochvíl [-] , P. Kavan [-] , L. Mařádek [-] , J. Frank [-] (81. R. Škrobánek [-] ) , J. Kretek [-] , V. Henčl [-] , T. Matějek [-] , J. Herrmann [-]

ŽK: 40. T. Rubý , 72. K. Palkovič , 75. M. Janech - 19. T. Matějek , 36. J. Frank .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - PIVOVARČÍK Miroslav, HLADÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.