3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Výhru Hlavnice režíroval Liška


Branky


33. D. Liška , 54. D. Liška , 80. L. Kirschner (p.) - 63. D. Richter
0

Liška sám dva góly dal, a jeden zařídil a Hlavnice si po dlouhém půstu připsala výhru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnice díky skvělému výkonu Davida Lišky, který vstřelil dva góly a třetí zajistil, porazila Vřesinu. V první dějství si domácí letka vypracovala více šancí. Své tutovky zahodili David Liiška a Lukáš Kirschner. Liška zaváhal v samostatném nájezdu, Kirschner nezamířil svou hlavičku přesně mezi tři tyče. Vřesina zahrozila střelou Vojtěcha Kociána, kterou vyškrábl domácí brankář Petr Gebauer mimo tři tyče. Hlavnice šla zaslouženě do vedení ve 33. minutě, když po jejich standardce posunul Lukáš Kirschner míč doleva na Davida Lišku, který projevil instinkt zabijáka – 1:0. Těsně před poločasem mohl srovnat Vojtěch Kocián, ale zamířil vedle. 

 

Hned zkraje druhé části utekla Hlavnice hostům na rozdíl dvou branek, když po Wollnerově přesné nahrávce uklidil balon do kasy David Liška a po druhé se zapsal do listiny střelců – 2:0. Po hodině hry střela hostujícího kapitána Martina Boháče políbila pouze tyč domácí svatyně. Vřesina vykřesala jiskřičku naděje v 67. minutě, když po centru Petra Bočka zasunul balon k tyči Dominik Richter – 2:1. V 71. minutě mohl vyrovnat Miroslav Koval, ale brankář jeho úmysl vystihl. Klid do domácích řad vnesl deset minut před závěrečným hvizdem arbitra Lukáš Kirschner z penalty, kterou rozhodčí odpískal po faulu na Davida Lišku – 3:1. Když v samém závěru zahodil hostující šanci Koval, Hlavnice si už výhru v pohodě pohlídala. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): V prvním poločase jsme byli jasně lepším týmem, a z mnoha šancí jsme proměnili jen jednu. Ve druhém se hra vyrovnala, ale my dali více šancí než hosté a zaslouženě jsme vyhráli.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Byli jsme pouze v jedenácti mužích. Na lavičce jsme měli jen náhradního brankáře a jednoho zraněného. V našem týmu jsou někteří hráčí, kteří by mohli jít pracovat do závodu Acelormittal na pozici paliče.



Sestavy


Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - P. Elbl [-] , P. Martinček [-] (83. D. Haas [-] ) , S. Lebeda [-] , L. Lodňánek [-] (80. M. Bulanda [-] ) , D. Hendrych [-] , L. Kirschner [-] , D. Liška [-] , T. Kukol [-] , J. Wollner [-] (87. J. Lukáš [-] ) , Z. Vrána [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Gajda [-] , P. Strakoš [-] , V. Čech [-] , V. Kocian [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , M. Boháč [-] , D. Richter [-] , J. Pagáč [-] , M. Koval [-]

ŽK: 86. S. Lebeda .
Hráči zápasu: P. Gebauer , D. Liška .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HENNIG Antonín - BUKOVSKÝ Josef, CHVĚJA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.