5:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice doma opět zabraly


Branky


12. M. Mezlík , 13. J. Horák , 36. B. Mencák , 73. M. Mezlík , 77. J. Horák (p.) - 55. Z. Soukup
0

Po třech zápasech bez výhry se fotbalisté Myslibořic dočkali plného počtu bodů, a to v zápase proti poslednímu týmu tabulky z Domamily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakub Horák oslavil návrat do sestavy gólem

V dalším kole hostily Myslibořice zatím poslední celek tabulky a to Domamil. Tentokrát domácí nezaspaly začátek utkání a už ve 12. minutě po individuální akci protrhl střeleckou smůlu Miloš Mezlík a pěknou brankou otevřel gólový účet tohoto zápasu -1:0. O minutu později to bylo už 2:0, Miroslav Ludvík našel zpětnou přihrávkou omilostněného Jakuba Horáka a ten střelou k tyči navýšil skóre a hosté vypadali na ručník. Ještě do poločasu si na centr Jakuba Horáka naskočil nikým nehlídaný Bohumil Mencák a bylo to 3:0. Hosté hrozili hlavně ze středu pole a následně jejich rychlonozí útočníci zatápěli Myslibořické obraně. Do kabin se šlo za solidního tříbrankového náskoku domácích.

Domácí si výhru pohlídali

Do druhého poločasu vlétli hosté jako vyměnění a Myslibořice začaly mít problémy. Po chybě ve středu pole vyslal nejlepší hráč hostů kapitán Radim Menčík do brejku Zdeňka Soukupa a ten prostřelil Radka Vodičky a vykřesal naději na obrat -3:1. Hosté dál tlačili, ale kontaktní branky se nedočkali. Hru zklidnil až Zdeněk Melán, po jehož příchodu se vyrovnala hra ve středu zálohy. V 73. minutě Miloš Mezlík překvapil brankáře Domamily Pavla Polendu skrytou střelou přes obránce za šestnáctkou a definitivně zlomil odpor hostů -4:1. O chvíli později byl ve vápně faulován Jakub Horák a rozhodčí František Ošmera nařídil pokutový kop, kterého se ujal sám faulovaný a nabídnutou šancí nepohrdl a upravil skóre na konečných 5:1. Hattrick ještě do konce zápasu mohl dokonat Miloš Mezlík, ale po kličce brankáři z ostrého úhlu mířil pouze do tyče.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Na to, že je Domamil zatím poslední, tak se jako papírově nejslabší soupeř rozhodně neprezentoval (hlavně ve druhém poločase), kvalitu ze středu zálohy podporovali bojovnou hrou. Přesto jsem rád, že jsme tento zápas zvládli a konečně jsme se po dlouhé době vyhráli a mohli si vychutnat pozápasový kabinafest a starosta nemusel vylévat s láskou uvařený guláš.

TJ Sokol Domamil
Pravec Pavel, trenér: Nastoupili jsme do zápasu s nechutí a po dvaceti minutách jsme prohrávali 3:0. Pak už to bylo o něco lepší, ale nebyla to z naší strany vůbec dobrá hra.



Sestavy


TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - T. Kratochvíl [-] , M. Šoustal [-] , P. Vejvoda [-] - M. Ludvík [-] (83. D. Šoustal [-] ) , P. Kocáb [-] (40. L. Bačo [-] ) , J. Horák [-] , M. Čapoun [-] (66. Z. Melán [-] ) , J. Novák [-] - M. Mezlík [-] (80. R. Trpišovský [-] ) , B. Mencák [-] (88. T. Palát [-] )

TJ Sokol Domamil
P. Polenda [-] - P. Kovář [-] , P. Brus [-] , R. Menčík [-] , M. Kovář [-] (49. T. Soukup [-] ) , Z. Soukup [-] , J. Růžička [-] , J. Klíma [-] (72. B. Schlápota [-] ) , T. Vyskot [-] , M. Dvořák [-] , P. Šabatka [-] (66. J. Vyplašil [-] )

ŽK: 49. M. Mezlík - 77. P. Polenda , 87. Z. Soukup .
Hráči zápasu: J. Horák , J. Novák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: OŠMERA František - VRZÁČEK Josef (N), PALÁT Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.