Třebenice nadále vítězí


Branky


0

Další vyhraný zápas si připsali fotbalisté Třebenic, kteří si připsali čtvrtou výhru v řadě a upevnění druhé pozice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili až v závěru poločasu

Černá série podzimní části sezóny 2016/2017 pro rouchovanský celek i nadále pokračuje. Na venkovní  sobotní utkání Rouchovany zavítali do Třebenic a bohužel se mu nepovedlo vydřít ani ten jeden remízový bod. I přes to, že vstup do utkání měli lepší hosté. Několikrát střelou z poza vápna prověřil pozornost brankáře hostí Jaroslav Slabý, k jeho smůle se míč pouze odrazil od konstrukce branky nebo končil těsně mimo. S postupem ubíhajících minut se dostávali do hry i Třebenice. Ale až ve 40. minutě se jim povedlo Tomášem Ondráčkem otevřít skóre, zamotáním rohového kopu do vzdálenější šibenice -1:0. Ještě před koncem prvního poločasu stihly Třebenice ohrozit  rouchovanský svatostánek znovu.  David Holoubek ale tuto nebezpečnou střelu hravě zlikvidoval a úspěšně si poradil i s následnou dvojitou dorážkou.

Hosté pouze zmírnili porážku

Druhou půli byli už domácí aktivnější a hned v úvodu se jim podařilo navýšit skóre na 2:0 Karlem Kocmánkem. Přes to, že se dřelo se na obou stranách, celkový pohled na fotbalový výkon nebyl až tak atraktivní. Za zmínku stojí ještě průnik třebenického útočníka, jehož plány rozvlnit síť naštěstí pro hosty překazil jejich brankář David Holoubek.  Až několik pár minut před koncem se prosadil náš výborně hrající Ondřej Urban. Dostal perfektní  nahrávku do uličky od Michala Virgla a sám proti brankáři korigoval skóre na 2:1. Ve zbývajícím čase již branka nepadla a tak Rouchovany utrpěli další porážku v řadě.



Ohlasy k zápasu


Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér: Dnes jsme se hrál špatný fotbal na špatném terénu. Ve druhém poločase jsme byli o něco lepší my. Získali jsme tři povinné body.

1.SK Rouchovany
Jelínek Petr, hráč: Měli jsme lepší vstup do utkání. Druhou půli byli už domácí aktivnější.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
P. Venhoda [-] - P. Vrbka [-] (63. M. Furiš [-] ) , K. Kocmánek [-] , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] , M. Filipec [-] (78. M. Ondráček [-] ) , J. Kučera [-] , M. Ondráček [-] , L. Buchal [-] (72. J. Čtvrtníček [-] )

1.SK Rouchovany
D. Holoubek [-] - P. Jelínek [-] , M. Virgl [-] , J. Maša [-] - J. Slabý [-] , J. Králík [-] - J. Tesař [-] (75. D. Fiala [-] ) , P. Vala [-] , O. Urban [-] , P. Křivánek [-] (85. D. Svoboda [-] ) , R. Škarabela [-]

Hráči zápasu: T. Ondráček - O. Urban .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: NAVRKAL Ivo - CEJPEK Radek (N), SVOBODA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.