Pyšel je k nezastavení


Branky


14. P. Flesar , 70. L. Rybníček (p.) - 39. J. Oulehla , 56. J. Nestr , 63. J. Tůma
0

Fotbalisté z Pyšel využili své formy k další výhře o kterou museli bojovat v závěru i s devíti hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase vstřelily oba týmy po jednom gólu

Březník přivítal na svém hřišti vedoucí tým tabulky Pyšel, který dokázal vloni porazit 4:2. Za velmi horkého zářijového počasí se přišlo na vedoucí celek podívat slušná návštěva téměř sta diváků. První poločas patřil malinko domácím, kteří hráli kombinačně a vytvářeli si i nějaké šance. Proměnili však jen jednu, a to ve 14. minutě po dorážce Petra Flesara -1:0. Hosté udeřili ze standardky ke konci poločasu ve 39. minutě, kdy střela Jiřího Oulehli propadla až do domácí brány, kterou hájil Martin Franěk -1:1. Do kabin tak odcházeli o něco spokojenější hosté.

Hektický závěr vyšel lépe hostům

Druhou polovinu zápasu už ale měli více ze hry hosté, kteří měli více sil a byli důraznější, to pramenilo ve dva brejkové góly. Nejprve v 56. minutě Jan Nestr otočil vývoj utkání na 1:2, a potom se v 63. minutě prosadil nejlepší střelec hostů Jaroslav Tůma -1:3. Domácím ubývali síly rychleji a zmohli se už jen na snížení v podobě proměněného pokutového kopu, který v 70. minutě proměnil Libor Rybníček -2:3. Hosté svůj důraz často přeháněli, což vyústilo ve dvě červené karty v závěru utkání, které obdrželi Daniel Šubert a Jaroslav Tůma, kteří budou svému týmu v příštím zápase proti Hrotovicím B hodně chybět. Závěr zápasu si pak hosté pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březník
Krupička Jaroslav, trenér: "První poločas patřil nám, hráli jsme kombinačně a vytvářeli si šance, proměnili jsme však jen jednu po dorážce P. Flesara. Hosté udeřili ze standardky ke konci poločasu, kdy střela propadla až do brány. Druhou polovinu zápasu měli více ze hry hosté, kteří měli více sil a byli důraznější, to pramenilo ve dva brejkové góly. Nám ubývaly síly rychleji a zmohli jsme se už jen na snížení v podobě proměněného pokutového kopu. Hosté svůj důraz často přeháněli, což vyústilo ve 2 červené karty v závěru utkání."

TJ Sokol Pyšel
Šubert Martin, trenér: Vyhráli jsme, což je pozitivní, ale výhra mohla být i vyšší. Hodně nás mrzí naše dvě vyloučení. V zápase se dobře uvedla posila ze Zbrojovky Brno Jiří Oulehla



Počet diváků: 90. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - NOVÁČEK Richard (N), KUDRNA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.