0:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tomáš Proskočil popravil Osek


Branky


50. T. Proskočil (p.) , 55. T. Proskočil , 63. P. Brecík , 90. T. Proskočil (p.)
0

Po bezbrankovém poločase se třikrát prosadil kanonýr Plaňan, Tomáš Proskočil a šokoval tak domácí. Tipéři sázeli na stoprocentní výhru domácí Viktorky, ale je vidět, že ve fotbale je možné vše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plaňany začaly v deseti

Plaňany mají v tomto ročníku starosti. Velká marodka a různé další důvody vedou k tomu, že musí nastupovat například i dorostenci. Tentokrát na hřiště osecké Viktorie vyběhlo jen deset borců včetně gólmana. Osečtí začali logicky nátlakovou hrou, ale kvalitní obranu hostů se jim překonat nedařilo. Naopak to byli hosté, kteří ohrozili Kalincovu bránu hned dvakrát, ale neúspěšně. Do hostující sestavy se po patnácti minutách zapojil Marek Švehla, který nestihl včas začátek zápasu, když hledal hřiště. Pak se do šance dostali i domácí, ale Hradecký včasným vyběhnutím zabránil změně skóre. Přestože v závěru byl náznak šance na každé straně, odcházeli hráči do kabin za bezbrankového stavu.

 

Penalta poslala do vedení hosty

Druhý poločas začal pro hosty ideálně. Po pěti minutách podrazil Hradecký v šestnáctce pronikajícího T. Freunda a nařízenou penaltu proměnil jistě Tomáš Proskočil - 0:1. Domácí přidali na obrátkách, ale vytvořili si pouze jedinou šanci, ve které selhal Špaček. Byli to naopak hosté, kteří během dalších deseti minut navýšili skóre a vlastně tím rozhodli o výsledku. Nejprve Tomáš Proskočil proměnil své sólo - 0:2, poté tentýž hráč našel přesným centrem Pavola Brecíka - 0:3. V samém závěru pak po faulu na Švehlu zkompletoval Tomáš Proskočil svůj hattrick - 0:4. Zrodilo se tak možná překvapivé, ale zasloužené vítězství.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Viktorie Velký Osek
Jiří Sodoma, trenér: Utkání o šest bodů jsme vůbec nezvládli a po katastrofálním výkonu prohráli. Soupeř začal utkání jen v deseti hráčích a my jsme podlehli klamnému omylu, že vše půjde snadno. Je pravda, že jsme měli optickou převahu, ale větší šance měl soupeř. Přesto se šlo do šaten za stavu 0:0. Druhý poločas začal soupeř lépe a brzy šel do vedení. My jsme odpověděli zvýšenou aktivitou, ale srovnat se nám nepodařilo. V největší šanci selhal Špaček a z následného protiútoku navýšili hosté vedení. Stylem jakým jsme se v tomto zápase prezentovali nám již nedával šanci na obrat a tak soupeř přidal ještě další dvě branky. Z předvedené hry jsme jako trenéři opravdu rozčarováni.

TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Utkání pro nás nezačalo dobře. Bloudící záložník Švehla způsobil, že jsme prvních patnáct minut hráli o deseti. I tak jsme si vytvořili dvě čisté šance, které jsme ale neproměnili. Vstup do druhého poločasu nám vyšel a po faulu na T. Freunda proměnil penaltu Proskočil. Domácí se za druhý poločas prakticky ( kromě jednoho závaru) nedostali k naší brance a naopak my jsme skóre navýšili. Velmi dobrý rozhodčí Netáhlík , který přispěl ke slušné úrovni utkání.



Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - Š. Šmiřák [-] , A. Sixta [-] , P. Špaček [-] , M. Koubek [-] - S. Karban [-] (74. J. Sodoma [-] ) , M. Koška [-] , D. Adamec [-] , J. Karban [-] - V. Bayer [-] (74. J. From [-] ) , P. Mašek [-] (46. M. Černý [-] ) -

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - M. Grulich [-] , A. Kučera [-] , M. Vinš [-] , P. Brecík [-] - M. Češner [-] , M. Freund [-] , M. Švehla [-] , P. Břichnáč [-] - T. Freund [-] (71. T. Kučera [-] ) , T. Proskočil [-] -

ŽK: 62. M. Koubek - 68. T. Freund , 74. M. Vinš , 80. M. Švehla , 85. A. Kučera .
Hráči zápasu: M. Češner , T. Proskočil .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.