Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 10:15

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hřebče docválala k dalšímu vítězství


Branky


0

Utkání nám svým reportem psaným z pohledu zlonického mužstva přiblížil Tomás Smetana. Domácí hráli ve velké pohodě a ve skóre se to bohatě promítlo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

AUTOR REPORTU: Tomáš Smetana (SK Zlonice)

 

 

Na hřišti vysokého favorita jsme mohli pouze překvapit a pokusit se o nemožné ale to se nestalo. I přes 5 obdržených branek nemusíme dnes tolik klopit hlavy, protože výkon až tak hrozivý nebyl a hráči odvedli rozhodně lepší výkon než v předchozích utkáních. Při herní kvalitě domácího celku se dalo čekat, že se dostaneme pod tlak a že v důsledku toho přijdou chyby, což se také stalo, ale hráli jsme mnohem organizovaněji a zodpovědněji. Samotný úvod naznačil, s čím domácí do utkání půjdou. Okamžité nasazení s vysokým napadáním dávalo tušit, že chtějí co nejrychleji utkání rozhodnout. Právě v tu dobu se nám povedl rychlý kontr, na jehož konci byl samostatný postup T. Vimra na domácího brankáře.

 

K naší smůle však domácí brankář Tomášovo zakončení vyrazil nohama. Z následného rohového kopu přišla vzápětí druhá a posléze i třetí šance našeho mužstva. Obě šance byly zažehnány a mrzí především zblokovaná střela P. Bakose, která by jistě v síťi skončila. Netvrdím, že by vedoucí branka vedla ke konečnému zdaru, ale přinejmenším by na nějaký čas otupila tlak domácích a možná i přinesla do jejích řad trochu nervozity, kterou mohlo naše mužstvo možná využít. Domácí pak převzali otěže zápasu a potvrzovali roli favorita.

 

Naše obrana dlouho odolávala, aby nakonec trochu smolně kapitulovala. Po rohovém kopu, zahrávaném na bližší tyč jeden z domácích borců lízne míč hlavou tak, že Kopecký už nemá dostatek času na něj včas reagovat, vyrazí jej ale tak nešťastně, že tento se odrazí od některého z dalších hráčů a Tomáš už jej nestačí zkrotit při jeho cestě do sítě. Druhá a třetí branka už jdou na vrub našich obránců. V případě druhé branky zaspí při dlouhé přihrávce M. Gil, který nepokryje protihráče a ten po zemi prostřeluje Kopeckého podruhé. Třetí branka je ukázkou nedorozumění a nepřebírání protihráčů. Na malém vápně se k míči dostává Klavík, jehož střelu dokáže ještě Kopecký reflexivně vyrazit ale na shodném místě nacházející se další domácí borec už má úlohu snadnou a nikým obtěžován zvyšuje na 3 : 0.

 

Do druhého poločasu jdeme s vizí i nadále hrát zejména směrem dozadu zodpovědně a k tomu se pokusit míč udržet déle na svých kopačkách. Předsevzetí nám však dlouho nevydrží a nedlouho poté inkasujeme čtvrtou branku. Pak se domácí brankostroj trochu zadrhne ale i tak jsme nadále pod velkým tlakem. S dávkou štěstí přežíváme břevno a průnik Klavíka, který chtěl s míčem až do branky. Pod tlak se dostáváme zejména naší chybnou rozehrávkou poblíž šestnáctky, kde ztrácíme lacino míče. Tak se stane i v případě páté obdržené branky, kdy domácí borec střelou za vápnem prostřeluje vše, co mu stojí v cestě. Naši hráči hledají odpověď velmi těžko.

 

Střela P. Bakose končí vedle branky a únik L.Samka po křídle není zužitkován. Chabou náplastí je čestný zásah L.Samka po akci P. Bakose, jehož centr před branku propadá domácí obranou a Lukáš před prázdnou brankou nezaváhá. Ještě chvíli se hraje a pak utkání končí. Končí spravedlivým vítězstvím domácího mužstva a nám naznačuje, že s trochou zvýšené snahy a nasazení jsme schopni hrát lépe než dosud. K výkonu obvyklých opor se však musí přidat i ostatní. Pouze to je cesta za lepšími výsledky. V dnešním utkání bych vyzdvihl výkon J. Nováka, který byl příkladem toho oč jsem zde hovořil.

 

Domácí mají kvalitní tým a jak mi po utkání potvrdil vedoucí týmu Adam Kindl, hrají teď ve velké pohodě a fotbal si užívají. Kéž budu moci v nejbližší době říci to samé.



Sestavy


SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - V. Voštinka [-] (64. M. Voštinka [-] ) , J. Janík [-] , D. Počta [-] (76. A. Synek [-] ) , J. Baranec [-] - D. Kolařík [-] , L. Moravec [-] , M. Servus [-] , P. Kujal [-] - A. Klavík [-] , J. Faktor [-] (80. D. Macenauer [-] )

SK Zlonice
T. Kopecký [-] - M. Gil [-] (74. L. Samek [-] ) , P. Bakos [-] , L. Gil [-] , J. Švarc [-] (56. M. Havliš [-] ) , P. Havrda [-] , T. Vimr [-] , P. Němec [-] , L. Košťák [-] , K. Nagy [-] (74. M. Demeter [-] ) , J. Novák [-]

ŽK: 26. J. Janík , 41. J. Faktor , 69. D. Počta , 71. L. Moravec , 82. M. Servus - 76. M. Demeter , 76. L. Košťák .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Hájek Lukáš - JEŽEK Ondřej, SANDEV Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.