Pivobod.cz SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 01.12.2022

1

Podzimní část soutěže už je celá za námi. Proto pojďme společně vybrat nejlepšího hráče podzimu. Zde máte jedenáctku, která bude bojovat o vaše hlasy. Kdo se nakonec stane absolutním vítězem? V galerii vám ještě přinášíme pár vybraných fotek z celého podzimu.

Na pozici brankáře se dostal Lukáš Šimandl (Dobříč), ikdyž se jeho tým nachází na poslední pozici, prakticky každý zápas předvádí skvělé výkony a pochytá velké množství střel. Naše obranná řada se skládá z trojice Tomáš Bártek (Zbůch), Zdeněk Tabaček (Křelovice) a Lukáš Janka (Horní Bříza). Tomáš Bártek si vždy odvede jak povinnosti v obraně, tak v útoku. To vše hlavně díky jeho rychlosti a skvělé fyzické kondici. Zdeněk Tabaček je klíčovou osobností obrany jeho týmu, zvlášť v domácím prostředí pomáhá týmu inkasovat minimálně. Poslední z obrany Lukáš Janka je zkušený obránce, který disponuje důrazností a skvělou rozehrávkou, to vše ještě doplňuje skvělou hrou hlavou. 

 

Záložní řadu nám vyplnili Jan Hrdlička (Zbůch), Martin Lakó (Heřmanova Huť), Lukáš Rázek (Žihle) a Ondřej Svoboda (Líně). Jan Hrdlička je ve Zbůchu klíčovou osobností útoku, dokáže přejít 1 na 1 a připravit spoustu šancí. To ale i doplňuje dobrým zakončením, v podzimní části se mu povedlo nastřílet 9 branek. Další postavou v záloze je Martin Lakó, který drží střed hřiště druhého celku tabulky, výborně doplňuje útok a povedlo se mu také nastřilet 9 branek. Lukáš Rázek tvoří hru Žihle, vetšina akcí jde přes něj. Kromě skvělých výkonů sbírá ale i vsítěné branky, letos se mu povedlo už nastřílet 8 gólů. Záložní řadu nám uzavírá Ondřej Svoboda. Střídá se v útoku a na levé záloze. Ondřej je aktuálně třetím nejlepším střelcem soutěže a to se 14 brankami.

 

Útok se nám skládá z Dominika Reindla (Horní Bříza), Pavla Chocholatého (Trnová) a Václava Eisenhammera (Třemošná). Dominik Reindl je klíčovou osobností útoku Horní Břízy a to podporuje i jeho postavení v tabulce střelců, kde se zatím nachází na prvním místě s 17 góly. Pavel Chocholatý je rychlý, šikovný a inteligentní útočník. Prakticky všem týmům způsobuje problémy a obránci ho jen těžko zastavují. Povedlo se mu už nastřílet 16 branek a je druhý v tabulce střelců. Posledním účastníkem této sestavy je Václav Eisenhammer. Václav disponuje skvělou kopací technikou, díky které se mu podařilo vsítit 13 branek a obklopuje 4 příčku v tabulce střelců.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2022 12:00 do 31.01.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 12. 2022 10:35
Nějak se mi neukazuje zda proběhlo hlasování v pořádku ! ????