SESTAVA KOLA - 10.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 08.10.2022

0

V dalším kole se opět ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Absencemi rozbitá Olešná ukázala týmovou sílu a s Janovem uhrála bezbrankovou remizu. Na ni má obrovskou zásluhu brankář Václav Fiedler, který v zápase předvedl několik skvělých zákroků a soupeř z něj musel být nešťastný. Čisté konto mu náleží zcela oprávněně jako nominace do top jedenáctky. Na tom, že obrana Pásovky fungovala kompaktně a vydržela až do závěrečného hvizdu, má velkou zásluhu Luboš Helebrant. Utkání kvůli zranění nedohrál, ale v dalším utkání po sobě ukázal, že je ve formě a pro svůj tým je důležitý.

 

Stejně jako na stoperu Antonín Chrástek pro Lužnou. Cesta přes něj nevedla, obrana pod jeho vedením šlape jako švýcarské hodinky a i on si dlouhodobě drží stabilní výkonnost. Čisté konto Lužné proti Kněževsi není náhodou. Zavidovské béčko nemělo v Pavlíkově jednoduchý start. Domácí byli nepříjemní především ze začátku prvního poločasu, kdy měla defenziva hostující rezervy v čele s dobře hrajícím Emilem Pšeničkou spoustu práce. Inkasovat ale Zavidov odmítl, svému soupeři nedovolil ani gól a zasloužené vyhrál.

 

Jesenice se soupeře z Lišan vůbec nezalekla a trestala každou chybu, kterou hosté udělali. Směrem do ofenzivy nebyly Lišany nebezpečné a když už nějaká šance vypadala nadějně, vždy zažehnal nebezpečí Jaroslav Mutínský, stálice jesenické defenzivy a opora týmu. Další hráč, který předvádí stabilně velmi dobré výkony. Stejně jako jeho spoluhráč Karel Pros, který byl pro soupeře neustálou hrozbou ať už z pozice záložníka nebo útočníka. V utkání zaznamenal jednu branku, ale podílel se i na dalších akcí.

 

Lukáš Fiška je motorem kněževeské zálohy. Na jeho dobré výkony tým spoléhá, z pozice mladého hráče navíc oběhá prostory i za své spoluhráče a pro tým je nesmírně platný jak do defenzivy, tak i do ofenzivy. To ukázal i v duelu s Lužnou, který pro něj bohužel skončil nepříjemným zraněním po fotbalovém souboji. Lukáši, přejeme brzký návrat na trávník. Vítězný gól v derby a ještě elegantním dloubáčkem? To je vizitka, kterou v Pustovětech zanechal Robert Otcovský z Městečka! Od prvního zápasu se zkušený hráč ukazuje jako skvělá posila.

 

Jan Kočí se objevil v základní sestavě zhruba po měsíci a trenérovi se odvděčil nejen dvěma góly, ale také prací pro celý tým. Ukazuje se, že Mšecké Žehrovice mají v útoku obrovskou sílu, která může být rozhodující v těžkých duelech, třeba v tom příštím s dosdu neporaženou Lužnou. Libor Žebrakovský dal hattrick minulý víkend a teď? No teď ho dal znovu! Nyní do sítě Řevničova, který Senomaty především v prvním poločase potrápil a tři góly senomatského střelce byly v cestě za vítězstvím obrovsky důležité. Z krajské soutěže si Tomáš Korčák odskočil do okresu a zavidovské rezervě pomohl hattrickem sestřelil ambiciózní Pavlíkov. Velezkušený útočník prodal zkušenosti a pro svůj tým byl klíčovým hráčem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.10.2022 16:38 do 12.10.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.